Fáj a farkcsontom? Többi lent.
Figyelt kérdés
ez egy hülye kérdés...Szóval fáj a farkcsontom,és nemsoká' megyek ezzel a panasszal orvoshoz.Tehát a farkcsontom akkor is fáj hogyha...szóval az az izmom fáj (gondolom) amelyiket akkor használom ha pisilek,kakilok,de ezt így konkrétan nem akarom kimondani az orvos előtt,nem lehet ezt finomabban,illendőbben kifejteni??2013. aug. 19. 16:18
1/8 anonim válasza:
Amikor wc-n vagyok és a dolgomat intézem. Ez így elég illendő :D
3/8 A kérdező kommentje:
okéé,köszönöm
2013. aug. 19. 16:29
4/8 anonim válasza:
Elmozdult kicsit a csont. Vajon mitől lehet ez nálad? Sport az jó lehet rá, de ha komolyabb akkor csontkovácsot javaslok. Orvos max annyit tud hogy felír gyógyszert, de az nem oldja meg a problémát, de mindenképpen menj el, hogy megállapítsa hogy mi a probléma, mert ha vmi gyulladás van akkor azt máshogy kell kezelni.
5/8 anonim válasza:
Ja illendőségre kérdeztél. -.-"
Széklet, vizelet ürítés is "illendő".
6/8 A kérdező kommentje:
uccsó válaszoló:nem nagyon értelek xdd
te vagy az előző válaszoló is?:D
2013. aug. 19. 16:44
7/8 anonim válasza:
Igen én voltam :P
Mert csak később esett le a kérdés, de már lehet hogy tudod, mert már válaszoltam priviben.
8/8 A kérdező kommentje:
Jah igeen..:)
Am köszi h válaszoltál:)
2013. aug. 19. 20:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!