Eltörött a farkcsontom?
Figyelt kérdés
Ma olyan 11 óra körül elestem és beütöttem a fenekem. Azóts fáj a farkcsontom. Ha ülök akkor szinte nem is érzem, ha felállok akkor fáj, de ha megyek nem olyan vészes. Ha valakinek eltörik annak nagyon fáj? Lehet, hogy csak beütöttem és pár nap múlva el fog múlni? Segítség :( 13/L2013. jan. 17. 14:53
2/4 anonim válasza:
Amikor nekem eltört nekem akkor is fájt, amikor rajta ültem és ilyen kis terpeszben tudtam járni, minden egyes mozgás fájt,akár mikor ültem le vagy álltam fel.
3/4 A kérdező kommentje:
Sajnos csak max szombaton tudok elmenni orvoshoz, de talán nem lesz nagy baj, mivel ahogy olvasgattam itt a kérdéseket akiknek eltörött azoknak nagyon fájt.
2013. jan. 17. 19:47
4/4 anonim válasza:
A FAROKcsont törése kellemetlen dolog, mert gipszelni sem tudják ugyebár. Én is seggeltem jópárszor, volt, hogy 2 hétig nem bírtam normálisan ülni, de törni sosem tört el.
Ha annyira kétségbe vagy sve, akkor menj el orvoshoz, de eg seggre esés utáni farokcsont fájás szinte evidens.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!