Fáj a farkcsontom. Mi lehet?
Figyelt kérdés
Ma le akartam ülni tesiórán a kispadra és véletlenül melléültem.... azóta --nagyon--- fáj .... pl : mikor megyek ,néha belenyilall a fájdalom...pedig nem estem nagyot...
nehezemre esik a felállás(már annyira a leülés nem... :) )
mit csináljak vele?? Hétfő van,Szerdán Tesi...és a kezenállást vesszük... :/ ... NINCS VALAKINEK VALAMI HATÁSOS,GYORS, KEZELÉS ???? :D
2012. febr. 20. 21:33
1/4 A kérdező kommentje:
ja amúgy : 12 / L :))
2012. febr. 20. 21:36
2/4 anonim válasza:
nincs. biztos zuzodott. én a lorol estem le de ugy hogy logtam rajta igy kb 20 centit estem de pont a farokcsontra. ennek már pár éve és még mindig fáj ha sokat ülök. meg szerintem fog is. kérj felmentés, egy-két hét alatt szerintem elmulik.a tiéd nem olyan vészes én szinte nem birtam felállni.kezelésröl nem tudok erre nincs krém meg gipsz XD
3/4 anonim válasza:
Nem nagyon lehet vele mit kezdeni. Meg fogod szokni és lassan, de el fog múlni.
4/4 A kérdező kommentje:
hát már enyhűlt.... de azért köszi :)
2012. febr. 21. 19:35
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!