Hátsó nyaki részen közel a koponyához egy pénzérme nagyságú csomó lett ami fájdalmas. Mi lehet ez?
Figyelt kérdés
1 hónapja költöztem el és új ágyam van és memórihabos párnám. Ennek ellenére valahogy nagyon sikerült elaludnom a nyakamat. 2 hétig be volt állva. Átmentem rajta egy ilyen masszírozógéppel amiben golyók csavarogtak és úgy masszírozták majd elmúlt a fájdalom. Viszont lett egy kicsike pukli. Nem fájt meg semmi. Ez egy hete volt. Gondoltam biztosan csak sokat használtam a gépet. Viszont tegnap megnagyobbodott és fáj is enyhén. Főleg ha hozzá ér párnához vagy a kezemmel. Tettem rá most krémet hátha valami gyulladás. De elkezdtem félni. Anno anyámnak volt jó indulatú daganata a koponya hátsó részénél pont. Megműtötték jól van. De nem tudok most nem ezen kattogni h mi lehet ez. Orvoshoz most csak hétfőn tudok elmenni a munka miatt.tegnap 16:48
1/1 anonim válasza:
Hétföig csak nem lesz nagyobb fájdalmad. Viszont ne kenegesd össze vissza, azzal is árthatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!