Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ez tériszony, víziszony?...

Ez tériszony, víziszony? Veletek is előfordult már?

Figyelt kérdés

Tériszonyom van! Például ha lenézek Budapesten az egyik hídról, nem bírom sokáig nézni, mert úgy érzem a víz "vonz le magához". Minden magas helyen ez van, és a mély vizeknél is. Az igazság az, hogy még a nem túl mély vizeknél is. Még a vizicsúzdáról se merek lecsúszni mert egy kanál vízben képes lennénk megfulladni!

De ami furcsa, hogy ha látok nagyon magas helyeket akár képeken(!) úgyanez az erős és rossz érzés fog el. Ilyen mással is van?

2013. aug. 16. 20:27
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer voltam Pesten a metrónál egy olyan mozgólépcsőn, ami nagyon hosszú volt és amikor előre néztem (kerestem a végét), akkor is tériszonyhoz szerű érzés fogott el, hogy "hú, de magasan van!" és mintha a plafon vonzana :D

A hidasnál én is így vagyok, meg a magasabb dolgoknál, mintha húzna lefelé a lent látott dolog.

Átérzem a helyzeted, tudom miről beszélsz.

De a képes eset velem még szerencsére nem fordult elő.

2013. aug. 16. 20:35
 2/2 anonim ***** válasza:
Igen, ezt tériszonynak hívják, amiben te szenvedsz.
2013. aug. 18. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!