Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért nem növők?

Miért nem növők?

Figyelt kérdés

15/l

Apum:181cm

anyum:167cm

én meg:160 cm körül vagyok, mindenki magasabb nálam, a családban a férfiak és a nők is magasak kivéve én. Az unokabátyáim: 180cm és 190cm, az uncsinővérem: 187cm, a nagypapám: 183cm, a nagymamám:164cm, a dédnagypapám több volt mint 2 méter, bocsi hogy mindenkit leírtam a családból de ők nagyobbak nálam:S Az összes barátom 1 fejjel magasabbak nálam. Azért nem szeretnék 2 méteres lenni, de jó lenne ha legalább elérném a 172cm-t. Voltunk orvosnál és szerinte vagyis azt mondta hogy már megáltam a nővésben. De ez nemlehetséges, mert az ember nem 18 éves koráig nől?! És gondolom nekem is kb. olyan magasnak kellene lennem mint a szüleimnek vagy nem? Ilyen kicsi maradok?

2013. aug. 15. 18:12
 1/1 anonim ***** válasza:
Még nőhetsz, de 160 centi felnőtt nőknek is nagyon jó!
2013. aug. 16. 07:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!