150 cm vagyok növök még?
Figyelt kérdés
150 cm vagyok, és 16 éves. Eléggé zavar. A szüleim normál magasságúak, és nem is értjük hogy miért vagyok ilyen pici. Arányos vagyok meg minden, de a magasságom, és a picit babás arcom miatt mindig fiatalabbnak néznek a koromnál. Voltam vérvételen, és egészséges vagyok. Akkor hol lehet a hiba?:/2013. júl. 25. 11:23
1/12 anonim válasza:
Nem valószínű, hogy 180 cm leszel, de igen, nőhetsz még. :)
2/12 anonim válasza:
Nem valószínű. Max 1-2 cm. Bár én 12 éves korom óta nem nőttem egy centit se. Akkor 158 volt meg most is és máig csak 2 főt ismerek aki alacsonyabb nálam.Ők olyan magasak kb. mint te.
3/12 anonim válasza:
max csak pár centit.. de nagy változásokra már ne számíts :/
4/12 anonim válasza:
Ne izgulj, legalább felvehetsz magassarkút, nem úgy, mint azok, akik nagyon magasak. ;) És a pasik szeretik a kis aranyos lányokat! :)
5/12 A kérdező kommentje:
Most már kezdek beletörődni, csak eléggé tud idegesíteni, amikor valaki lehajol, és azt mondja milyen cuki vagyok... A fiúk meg inkább néznek kishugnak mint nőnek...szóval bosszantó:D
A magassarkú jó lenne, csak hogy pici a lábam :DDDD
2013. júl. 25. 11:48
6/12 anonim válasza:
2-es vagyok
Ne is törődj vele. Eleinte engem is zavart. De megláttam az előnyeit. Aztán nem zavart annyira. Aztán találkoztam alacsonyabb emberekkel és azóta nem zavart.
7/12 anonim válasza:
Hat nem valoszinu, hogy 16 evesen noni fogsz olyan sokat. Esetleg 1,2 cm-t.
En sem nottem par eve, es nekem is olyan gyerekes az arcom. 18 eves vagyok es csak 153 cm. Volt olyan, hogy csak 10 evet adtak nekem, nem is olyan reg volt.:D
Amugy te hany kg vagy? Es lany vagy fiu?
8/12 A kérdező kommentje:
Engem is kb. 10-13 évesnek néznek :D lány vagyok, és 41-45 kg között szoktam ingadozni. Most éppen 42 kg vagyok. Te?:)
2013. júl. 25. 12:25
9/12 anonim válasza:
18/L vagyok és én is csak 155 cm. Kb. 14 éves korom óta nem nöttem és szerintem te sem nagyon fogsz már. Egyébként nekem is nagyon kislányos az arcom szóval nyugi!!!
10/12 A kérdező kommentje:
sorstársak....:) Ez csak fiú szempontból szar...nektek volt valaha ilyen problémátok?
2013. júl. 25. 14:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!