Miért nem növők?
15/L
apum: 180cm
anyu:167cm
én meg 166cm vagyok. A családban anyum és apum részéről is vannak akik kb.180 cm is. Én miért nem növők.:S Már mindenki magasabb nálam majndnem az osztályban. Én nem fogok nőni tovább? Legalább 170cm érném el.
Tudod, vannak magasak és alacsonyak. Az nem előírás, hogy nagyobbra kell nőnöd a szüleidnél. Meg azért a 166 nem egy vészes szám. Én is annyi vagyok és nem vagyok azért törpe...
Ez legyen életed legnagyobb problémája...
17:39-es vagyok...
én is 15 vagyok és 164 cm.:DDD
Én is 15 vagyok, igaz én fiú és 180 :)
Annak örülj, hogy egészséges vagy, gondolj bele, lehetnél te 2m-es, de hiába, ha már csak pár éved van vissza. Egyébként meg megsúgom, hogy az alacsony lányok néznek ki a legjobban, és ez szerintem nem csak az én véleményem.
Na hát akkor mit mondjak én, hu de boldog lennék ha olyan magos lennék mint te. Nyugi ne érdekeljen, hogy
mit mondanak măsok nem is vagy annyira alacson. És most kapaszkodj meg mert én 18 L vagyok és csak 1,55 cm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!