Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mandulaműtét, nagyon félek?

Mandulaműtét, nagyon félek?

Figyelt kérdés
12 éves lány vagyok, és garatmandula műtétem lesz.Altatásban fogják csinálni.Nagyon félek, az altatás miatt, a műtét miatt, és az utána következő napok miatt.Valaki segítsen, nagyon félek!!!!!! A válaszokat előre is köszönöm!
2013. aug. 11. 19:30
 1/7 anonim válasza:

Ne aggódj ennyire, ez csak egy mandula műtét :)

Pár perc az egész, meg utána nem ehetsz egy ideig, semmi extrém

2013. aug. 11. 19:44
 2/7 A kérdező kommentje:
köszönöm, hát nem mondom azt, hogy nyugodt vagyok, de azért egy kicsit jobb.
2013. aug. 11. 19:45
 3/7 anonim ***** válasza:

Én szívbetegvagyok,vérnyomásbeteg,allergiás,refluxos,gerincemmel és a szememmel is baj van,ekcémás is vagyok,és 5-ször műtöttek (vakbél,2 szemműtét-amiben kifordítják a szemet,sérv és fogműtét),ezen kívül 3-féle gyógyszert kell szednem naponta,és még 100 bajom van,és mégsem félek.Hetente járom a kórházakat.

14/F

Meríts az én példámból erőt!

2013. aug. 11. 20:22
 4/7 anonim ***** válasza:

3-as vagyok,és a műtétek 5-6-7 éves koromban történtek.Csak kiegészítő infó.

És ha akarsz,írhatsz üzenetet.

2013. aug. 11. 20:26
 5/7 A kérdező kommentje:
Jaj nagyon sajnálom, jobbulást!
2013. aug. 12. 13:52
 6/7 anonim válasza:
Szia, én most 22 éves vagyok és nekem is kb 12 évesen szedték ki de nekem az orrmandulám is kivették... semmi különösebb nem volt műtét után nem nagyon tudtam/lehetett pár órái beszélni meg enni inni meg kicsit szúrt a helye de csak a garatmandulánál de pár nap alatt elmúlt... és nem is tartottak bent csak pár napot asszem csak annyi volt hogy bementem egyik nap másnap műtöttek harmadnap vagy negyednap már nem tudom jöhettem is haza... összességében jobb volt mint egy fogorvosi kezelés... nekem legalább is...:D
2013. aug. 14. 08:25
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen, ez megnyugtató!:)
2013. aug. 14. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!