Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan lehet az, hogy semmi...

Hogyan lehet az, hogy semmi baja nem lett valakinek 7 tablettától?

Figyelt kérdés
nem volt nagyon sok idő a bevételük között
2009. okt. 26. 22:26
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
eddig nem voltam ilyesmi dolgokhoz elég bátor,de mára már annyira meguntam ezeket a dolgokat,hogy simán megmerem tenni,ami nem jó :S
2009. okt. 26. 23:01
 22/26 A kérdező kommentje:
viszont nagyon fáradt lettem :D
2009. okt. 26. 23:02
 23/26 anonim ***** válasza:
Akkor menj aludni, és gondold át még ezt párszor.
2009. okt. 26. 23:06
 24/26 anonim ***** válasza:

Itt a mentős.

Halkan jegyezném meg, hogy aki tényleg öngyilkos akar lenni, azt mi már csak letakarni szoktuk. A többi divatöngyilkost meg emokidet viszont rémesen tudjuk utálni.

Szóval tegyetek egy szívességet nekülnk és magatoknak is, ha meg akartok halni akkor ne próbáljátok hanem csináljátok (ha valaki kiír kérdést, nagyon szívese adok tippeket hogy mit érdemes és mit nem), ha meg nem akkor nem kell próbálkozni, mert rém kellemetlen dolog pl. a gyomormosás, vagy tubussal a légcsövedben az ébredés a toxikológia intenzíven; ezekhez képest apróság az a kis atyai jellegű pofon amit a csuklófelvágós hülyegyerekeknek szokás kiosztani.

2009. okt. 27. 00:52
 25/26 anonim ***** válasza:
Ó, kicsim, nem olyan egyszerű meghalni, mint azt itt sokan gondolják. Pár szem gyógyszertől semmi bajod nem lesz, nagyobb mennyiségnél meg -mint ahogy a mentős is írta- nyersz egy kellemes gyomormosást és egy éjszakát a toxikológián. Egyik sem nagy élmény..
2009. okt. 27. 10:39
 26/26 A kérdező kommentje:
még véletlenül sem vagyok "emós" ,azokat én is utállom,ha divatból akarnak öngyilkosok lenni.Viszont ha ti lennétek az én helyemben,szerintem ti ugyanezt csináltátok volna,mivel ez már kibírhatatlan és picit sem túlzok :S
2009. okt. 27. 13:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!