Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan lehet az, hogy semmi...

Hogyan lehet az, hogy semmi baja nem lett valakinek 7 tablettától?

Figyelt kérdés
nem volt nagyon sok idő a bevételük között
2009. okt. 26. 22:26
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Semennyi. Fájdalomcsillapítóktól az ég világon semmi bajod nem lesz. Esetleg ha beveszel 300 darabot.
2009. okt. 26. 22:40
 12/26 A kérdező kommentje:
akkor miktől lesz rosszul az ember?:O
2009. okt. 26. 22:41
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

Normál fájdalomcsillapító, mint Algopyrin, Algoflex, és társaik? Semi gond nem lesz 7 tablettától. Paracetamol tartalmúból már akadhat, hét 500mg-os leöblítve pár felessel már egész csúnya májelégtelenséget is tud akár okozni, ami nem a hosszú élet titka.

Erősebb fájdalomcsillapítók (mindenféle ópiátok, pl. Contramal, morfin és származékai, stb) már nagyobb gondot is tudnak csinálni akár kisebb mennyiségben is.

A Duomox egy antibiotikum, hasonló pl. a közismert Augmentinhez (az alapja ugyanaz, csak abban van egy plusz hatóanyag, amitől többféle baktérium ellen is hatásos).

2009. okt. 26. 22:45
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

22:45-ös megint.

Légyszíves ne akarj gyógyszertől rosszul lenni, mert ha lesz olyan peched hogy én megyek érted mentővel még egy akkora pofont is kapsz hogy a fal adja a másikat.

2009. okt. 26. 22:47
 15/26 A kérdező kommentje:

nem azok,amiket felsoroltál

valamilyen piros tabletta-400-as

acylpyrin,meg ilyenek

a duomox mellé pedig az van írva,hogy 750

gondolom ez nem okozna jót

2009. okt. 26. 22:49
 16/26 A kérdező kommentje:
mentős vagy?:)
2009. okt. 26. 22:49
 17/26 anonim ***** válasza:

F@sznak akarsz rosszul lenni b@zdmeg. Örüljél inkább, hogy lyuk van a seggeden! Nem a levegőbe beszélek, nekem volt már több IGAZI öngyilkossági kísérletem, tudom, mit beszélek. Menj aludni inkább, holnap meg sétálj be egy pszichológushoz, vagy BESZÉLJ azzal, akinek ezzel akarod felhívni a figyelmét. Az meg még külön szánalmas, hogy itt kérsz tanácsot...

Bocs a hangnemért, de egyesekre csak így lehet hatni.

2009. okt. 26. 22:54
 18/26 A kérdező kommentje:

rám normál hangnembe is lehet hatni :)

igazából fogalmad sincsen,hogy miért kérdezem...mik az okai,hogyan élek,milyen az életem,stb...igen,itt kérdezem,mivel máshol nem tudnám.

annak a bizonyos valakinek sem fogom az arcába vágni ezt a dolgot,mert rosz vége lenne és ő sem értene meg

a pszichológus meg oké

2009. okt. 26. 22:56
 19/26 anonim ***** válasza:
Valóban fogalmam sincsen. De ha én kibírtam úgy, hogy otthon vertek, apám kitagadott, a suliban megaláztak, és világ életemben egyedül voltam, akkor szerintem neked is mennie kell ilyesféle felesleges figyelemfelkeltés nélkül.
2009. okt. 26. 22:59
 20/26 A kérdező kommentje:
itt is majdnem ez a helyzet és igencsak elegem van
2009. okt. 26. 23:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!