Hogyan csökkentsem az izzadást?
Figyelt kérdés
Nagyon könnyen előjön és iszonyatos mennyiségű sokszor eléggé kellemetlen valakivel úgy beszélni, mintha pont a medencéből jöttem volna ki közben csak letekertem a hely boltba. Persze tudom, hogy nyár van de minden tesiórán akármilyen kicsi feladat is megizzadók és koránt sem használom ki az energiaforrásaim 100%-át sőt egész kipihent vagyok. A nappali víz adag amit megiszok az körübelül 3-4 lassan már 5 liter is mert állandóan kiszáradok illetve télen azt veszem észre, hogyha futok hogy elérjem a buszt és esik a hó eléggé ciki azt látni hogy pára van körülöttem (látható mennyiségről van szó) A normális testhőm álltalában 32-36 fok között van kérem aki tud segítsen, mert most már kezd zavarni ez a dolog.2013. aug. 9. 17:51
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!