Segitséget kérnék Folyamatosan izzadok télen nyáron 14 éves fiu vagyok elegem lett már hogy kis futástól is halálra izzadok kérlek segitenétek hogy tudom csillapítani ezt a kemény izzadást?
Szia, gyogyszertarban lehet kapni ecsetelot extrem izzadasra. Ez az izzadast nem gatolja, de szaga nem lesz.
Ismeroseim kozott volt, akin zoldtea kura is segitett es szodabikarbonas furdo. Szerintem megeri kiprobalni. A zoldteat 6 honapon keresztul kell mindennap inni. A szodabikarbonat pedig csak beleszorod a furdovizbe es benne ulsz kb 20 percet.
Azt pedig a napokban olvastam egy orvosi cikkben, hogy kitalaltak a botox egy uj felhasznalasi modjat: a honaljba injekciozva lecsokkenti az izzadsagmirigyek mukodeset. Allitolag ez egy nem vart mellekhatas. Tudom, eleg rohejesen hallatszik, mivel a botox elsosorban plasztikai teruleten alkalmazott.
Probald eloszor az ecsetelot, nem hiszem, hogy van kulon neve, de kerdezz ra a gyogyszeresznel, biztos tud majd segiteni.
A tulzott izzadas talan javulni fog kesobb, ha kiersz a kamaszkorbol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!