Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Iszonyú izgulás utáni pszichés...

Iszonyú izgulás utáni pszichés eredetű rosszullét. Létezik?

Figyelt kérdés

Vigyázat, hosszú leszek!

Először is, úgy kezdődött minden, hogy 7 éves koromban kilyukaszották a fülemet. Akkor vettem észre magamon, hogy szó szerint remegő lábakkal ülök a székben. Vártam a fájdalmat, de ugye érzéstelenítve voltam. Már kész is lett, mikor a tükörhöz küldtek megcsodálni a fülbevalót. A szám kiszáradt, a lábam és már a kezem is remegett, nagyon ''furin'' éreztem magamat. Aztán fizetés után mentem volna haza, de a szalon ajtajában összeestem, elájultam. Feltartották a lábamat, a víz is kivert. Itattak velem egy kólát és egy fél óra múlva már kutya bajom se volt. Azóta egy földrajz felelésnél is elájultam idegességemben, mielőtt sírtam volna... Mindenki azt mondja, hogy csak izgulós vagyok, de tudtommal azon lehet dolgozni, ezen pedig már évek óta nem sikerül javítanom! A versenyszerű sportot azért kellett abbahagynom, mert lámpalázas voltam és így élvezhetetlenné vált az egész. Legutóbb szendvicskészítésnél megvágtam az ujjamat, kicsit mélyre sikeredett, ezért ragtapasz után néztem. Már a fürdőben voltam, mikor lemosás után fel akartam rakni, de szédülni kezdtem, forgott velem a szoba és majdnem elájultam (beestem a nappaliban a kanapéra). Ettem, ittam, lábakat az égnek tartottam, jobban lettem. De nem tudom, ez miért van, mikor pár csepp vért vesztettem csak. Szóval dióhéjban annyi a problémám, hogy ájulós-izgulós vagyok és nem tudom ezt kontrollálni. Érdekelne, hogy van-e itt olyan, aki szintén hasonló gondokkal küzd.

Ti hogyan oldottátok meg? Kitől kértetek segítséget? Egyáltalán, miért van ez, és mi a neve? Hogyan vethetek véget ennek?

2013. aug. 7. 12:11
 1/2 A kérdező kommentje:

U.I.: Az esetlegesen felmerülő kérdésekre szívesen válaszolok. A válaszíróknak automatikusan megy a zöld kar. Ha esetleg valaki hasonló cipőben jár, de félős vagy csak szeretne anonim maradni, akkor privát üzenetet is fogadok. :)

Köszönöm előre is a válaszokat! Vicceskedők most kiméljenek.

2013. aug. 7. 12:17
 2/2 anonim ***** válasza:
Létezik ilyen rosszullét. Gyerekkorom óta tapasztalok ilyen tüneteket. Valószínűleg érzékenyebb az idegrendszered és attól van. A sport és a vitaminok sokat segítenek ezen a kellemetlen tüneten. Ha fel tudsz készülni egy idegességgel járó eseményre, akkor nyugtató hatású gyógynövénytablettával kivédheted a rosszullétet. Nem ártana megtanulnod relaxálni és helyesen lélegezni.
2013. aug. 7. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!