Mitől fájhat a lába?
Figyelt kérdés
Van egy barátom akinek nagyon fáj a lába, és nem megy el vele orvoshoz mert "össze vissza küldözgetik". Viszont egyre gyakrabban fáj neki, és én szeretnék rajta valahogy segíteni. Ha valaki tudja mitől lehet, esetleg mit lehet vele kezdeni, és meg is osztja velem, akkor azt nagyon megköszönném!!! :)
Panaszok:
- A csontja nagyon fáj.
- Olyan mintha a bõrét szurkálnák tûvel.
- Közben égető érzés.
2013. aug. 7. 00:21
1/7 A kérdező kommentje:
Ja azt elfelejtettem írni, hogy ezt a bokájától a térdéig érzi.
2013. aug. 7. 00:24
2/7 anonim válasza:
Ez úgy tűnik mintha idegi probléma lenne. Idegbecsípődés, ilyesmi, az ilyen fura fájdalmakat ideggyógyásszal kell megnézetni, valószínű ő megtalálja a probléma okát.
3/7 A kérdező kommentje:
ÉS erre valami jó házi keverék van? Vagy mit lehet vele csinálni? Mert nem tudom rávenni hogy elmenjen orvoshoz..
2013. aug. 7. 00:47
4/7 A kérdező kommentje:
ja amúgy köszönöm a válaszod :) a zöld pacsi ment is. Bárkitől bármit meghallgatok.. MIt lehet vele csinálni??
2013. aug. 7. 00:49
5/7 anonim válasza:
Leginkább orvos!
És valóban idegi fájdalomnak tűnik,meg kéne vizsgálni a gerincét. Vagy tudtok valamilyen bajról?
És amíg nem mentek orvoshoz,szedjen Vitamin B komlexet.
6/7 A kérdező kommentje:
Sikerult ravennem hogy elmenjen orvoshoz. De nagyon koszonom a valaszokat!
2013. aug. 7. 12:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!