Mi bajom van? Segítség! (többi lent)
fáj mindenem, remegek, szédülök, alig bírtam felmenni a 4.-re, 2-szer álltam meg, a vérnyomásom 144/92 a szív:132, a sírógörcs kerülget, le vagyok izzadva de fázok, és nehezen kapok levegőt
mi a bajom?
14/L
a vérnyomásom már csak 134/77, a szív:106
már nem fáj a fejem annyira csak néha, ezen kívül minden maradt ugyanúgy
orvoshoz menni nem fogok emiatt, ilyen már többször is volt még iskola közben is, majd elmúlik
csak nem tudom mitől van

bevettél fájdalom csillapítót,és enyhült a fejfájás? Wáó. tudományos áttörés. És változik a vérnyomásod? Hűha. De még mindig nem tudsz megtenni 4 emeletet,depresszió,remegés,fájdalom,és nehezen kapsz levegőt.
Innentől nem érdekel,én most mondom meg,hogy ez nem normális,komoly tünet,azonnali orvosi segítségre van szükséged. De gondolom éppen a diplomádra bámulsz,és nem vagy hajlandó beadni a derekadat másnak. Legyen. Tégy ahogy akarsz,ülj otthon és várj hogy komolyabb legyen.
Csak majd a kórházból küldj egy e-mailt.
Az, elore.szoltam@yahoo.com címre,előre is köszönöm!
kedves utolsó
köszönöm, majd észben tartom hogy te szóltál előre, eddig mindig elmúlt 2 nap után, arra lennék kíváncsi hogy mitől lehet ez az egész, nem fejmosást kértem, de azért köszi:)
kórházba emiatt nem fogok kerülni, orvoshoz nem megyek csak azért mert tegnap este rosszul lettem, semmi komoly bajom nem lehet, majd ha 1 hét után meg lesznek a tünetek elmegyek orvoshoz
a többi válaszólónak köszönöm a válaszát, de a parkinson-kór és egyéb komoly betegségek szerintem nem nagyon fordulhatnak elő nálam:)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!