Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi bajom van? Segítség!...

Mi bajom van? Segítség! (többi lent)

Figyelt kérdés

fáj mindenem, remegek, szédülök, alig bírtam felmenni a 4.-re, 2-szer álltam meg, a vérnyomásom 144/92 a szív:132, a sírógörcs kerülget, le vagyok izzadva de fázok, és nehezen kapok levegőt

mi a bajom?

14/L

2013. aug. 5. 20:39
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

a vérnyomásom már csak 134/77, a szív:106

már nem fáj a fejem annyira csak néha, ezen kívül minden maradt ugyanúgy

orvoshoz menni nem fogok emiatt, ilyen már többször is volt még iskola közben is, majd elmúlik

csak nem tudom mitől van

2013. aug. 6. 08:11
 12/17 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Pedig jó lenne ha orvoshoz mennél, mert a 106-os pulzus nagyon sok! A saját érdeked, hogy kiderüljön, hogy mi a gond!
2013. aug. 6. 08:23
 13/17 Lantos Szilvia ***** válasza:
Én azért nem ijeszteném halálra ezt a leányzót, ugye 14 éves leányzó... vagy sima pánik, vagy ez a k...va meleg... enyhe túlzás az izomsorvadás is meg a parkinson kór is... egy vérképet csinálni nem árt soha, de azért ezek a kóros elváltozás túlzás... Én pánikra gondolok leginkább. Kérd meg a szüleidet, hogy segítsenek ebben és hipp hopp rendbejössz. Ez a 40 fok sem jó... én 31 éves vagyok aktív sportoló, teljsen egészséges, és mégis kivan a hócipőm mire felérek a negyedikre a lépcsősorokon. Ne izguljál... semmi komoly szerintem... (eü dolgozó... ;)
2013. aug. 6. 08:26
 14/17 Lantos Szilvia ***** válasza:
ja és az energiaitalt kerüld, meg a koffeintartalmú cuccokat... azt hiszem hogy erre nincs szükséged, főleg ha magasabb volt a pulzusod... még serdülőkorban vagy, a hormonok is játszanak veled ilyen jókat.. imádnivaló :9 én is átestem ezen :)lazíts egy kicsit, tegyél be egy jó filmet, kapcsold be a ventilátort, klímát ha van és lazíts... jobb lesz minden :)
2013. aug. 6. 08:29
 15/17 anonim ***** válasza:

bevettél fájdalom csillapítót,és enyhült a fejfájás? Wáó. tudományos áttörés. És változik a vérnyomásod? Hűha. De még mindig nem tudsz megtenni 4 emeletet,depresszió,remegés,fájdalom,és nehezen kapsz levegőt.

Innentől nem érdekel,én most mondom meg,hogy ez nem normális,komoly tünet,azonnali orvosi segítségre van szükséged. De gondolom éppen a diplomádra bámulsz,és nem vagy hajlandó beadni a derekadat másnak. Legyen. Tégy ahogy akarsz,ülj otthon és várj hogy komolyabb legyen.

Csak majd a kórházból küldj egy e-mailt.

Az, elore.szoltam@yahoo.com címre,előre is köszönöm!

2013. aug. 6. 08:30
 16/17 A kérdező kommentje:

kedves utolsó

köszönöm, majd észben tartom hogy te szóltál előre, eddig mindig elmúlt 2 nap után, arra lennék kíváncsi hogy mitől lehet ez az egész, nem fejmosást kértem, de azért köszi:)

kórházba emiatt nem fogok kerülni, orvoshoz nem megyek csak azért mert tegnap este rosszul lettem, semmi komoly bajom nem lehet, majd ha 1 hét után meg lesznek a tünetek elmegyek orvoshoz

a többi válaszólónak köszönöm a válaszát, de a parkinson-kór és egyéb komoly betegségek szerintem nem nagyon fordulhatnak elő nálam:)

2013. aug. 6. 08:36
 17/17 anonim ***** válasza:
Ha ilyen jól tudod, hogy nincs semmi komoly bajod, akkor kár volt kiírni a kérdést. De legyen igazad, azt kívánom!
2013. aug. 6. 08:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!