Little Mouse kérdése:
Nagyon félek az injekciótól. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Bocsi ha nem jól írtam le.Szóval:
Nemsokára kapok két injekciót, és a lábamba is fognak adni 10 érzéstelenítőt. Amikor megszúrnak, rosszúl leszek, szédülök, akár még hányok is. Ha vért, vagy injekciós tűt látok akkor is a fentiek történnek. Néha sírógörcsöt kapok. Mit csináljak, ha nem szeretnék se sírni, se rosszul lenni?
2013. aug. 5. 16:56
1/3 anonim válasza:
Jelezd ezt szerintem a doktornak a vizsgálni fog.Vagy menj pszichólogushoz
2/3 anonim válasza:
Mindenképpen szólj az orvosnak,h fel tudjanak készülni. Így jobban figyelnek rád,eleve fekve szúrnak és NE FIGYELD,h mit csinálnak!Tapasztalat,h a félelem sokkal nagyobb,mint kéne,gyakran van az,h nem nézi valaki,h pl. injekciót és "észre sem"vesz,csodálkozik,ha már túl van rajta.
3/3 A kérdező kommentje:
Annyira azért nem súlyos hogy pszihológushoz kelljen mennem.. Szerintem.
Köszi a válaszokat, szólok majd az orvosnak, hogy ilyen vagyok. Nem nézek oda, majd viszek valami szorítani valót :)
2013. aug. 5. 18:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!