17 éves vagyok és halálosan félek az injekciótól. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Azt mondják valószínűleg valami rossz emlék miatt van, de nem emlékszem semmi ilyenre...2008. okt. 19. 16:14
1/4 anonim válasza:
Én is nagyon félek...:S De szerintem nem lehet mit tenni. Muszáj. :)
2/4 anonim válasza:
Ja, és ha injekció kell, gondolj arra, hogy nem viccből adják biztos, és ha nem kapnád meg magadnak tennél vele rosszat. Úgy hogy az a pár másodperc fájdalom megéri...:)
3/4 A kérdező kommentje:
Nem a fájdalommal van a gond... Édesanyámnak nemrég injekcióznia kellett magát és egyik alkalommal megkért, hogy fogjam meg a tűt egy pillanatra. Fogtam 10 másodpercig, aztán elkezdtem kiabálni anyának, hogy fogja meg, fogja meg...
A kezébe nyomtam a tűt és sírva rohantam a fürdőszobába...
lehet, hogy ciki, de így volt és nem tudom mit tehetnék ellene.
A fájdalommal nincs bajom. Nem is tudom tulajdonképpen mivel van... talán az érzés, a tudat, a látvány...
2008. okt. 19. 16:37
4/4 anonim válasza:
Ne gondolj arra, hogy mi történik. Nekem sosem volt ilyen problémám. Maga a fájdalom kicsi, ezért azzal nincs bajom, de nézni a tűt sosem nézem. Talán ezért nem félek tőle. Oltásnál másfele kell nézni, ha ínybe kell adni, be kell csukni a szemed, és akkor nem látod, nem fogsz mitől félni, mert a fájdalom minimális. Esetleg mond meg a dokinak, hogy félsz és addig beraksz valami zenét a mp3 lejátszódba és máshova gondolsz. Ha pedig valaki megkér, hogy fogd meg a tűt utasítsd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!