Még csak 17 éves vagyok, de folyton fáj a derekam és nem tudom mitől lehet?
Figyelt kérdés
Gerincferdülésem van, de nem durva.Attól lehetséges? Csak az egyik oldala fáj a derekamnak.2013. aug. 4. 14:22
1/3 MRC31 válasza:
Ismertem korodbeli lányt annak be is csípődött az ideg és olyankor üvöltött. A gerincferdülés másodlagos ok kérem szépen, az elsődleges-kiváltó okot kell megtalálni. Általában a kevés mozgás, helytelen testtartás amiről már papoltak gondolom eleget - a kiváltó okok. A lényeg, hogy meg kell edzeni a gerincet tartó elsatnyult izomzatot, erre kiváló az úszás és a hagyományos gimnasztikai gyakorlatok amelyek során a gerincet minden irányba megmozgatsz. A híd kiváló de amíg fájdalmat érzel addig csak elővigyázatosan alkalmazd!
2/3 anonim válasza:
azért ha folyton fáj, akkor azt kivizsgáltatnám a helyedben, h nincs-e kialakulóban gerincsérvem...
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, utánajárok a dolognak.
2013. aug. 5. 23:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!