Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Folyton éhes és szomjas...

Folyton éhes és szomjas vagyok, gyakran járok pisilni, fehér folyásom van, fáj a derekam, non-stop csak aludnék, "puffadt a hasam, a melleim megnottek, de nem fájnak és mindenutt kék erek jottek ki rajtam. Mitől lehet?

Figyelt kérdés
Hétfon NEM kellene megjonnie, (szerintem nem is fog).
2008. febr. 16. 19:03
 1/4 A kérdező kommentje:
Azt még elfelejtettem, h a januári mensim ota néha a bal petefészkem szurkál, enyhén gorcsolget a hasamalja, a hom 36,8 - 37. Sokszor van, ha eszek valamit szornyu gyomorégésem lesz.
2008. febr. 16. 19:14
 2/4 anonim ***** válasza:
lehetséges hogy terhes vagy,én vennék egy tesztet a helyedbe,de azis lehet hogy petefészek gyulladásod van.
2008. febr. 16. 19:31
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Ugyanazok a tünetek voltak, csak pepitában:) ma reggel pozitívat mutatott a teszt!!

Szerintem ha hétfőn nem jön meg tesztelj!

Nagyon biztatóak a jeleid, nekem is ugyanezek voltak. Sok sikert, bár nekem még halványabb a csík, de csík!!

Remélem neked is az lesz. Előre is gratulálok!

2008. febr. 16. 19:42
 4/4 anonim ***** válasza:
szerintemis vegyél egy tesztet. aztán majd írd le mi az eredmény.sok sikert.
2008. febr. 17. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!