Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 13-án nem kéne megjönnie a...

13-án nem kéne megjönnie a mensimnek. Pár napja olyan mindjárt megjön érzésem van, folyton azt hiszem, hogy már véres is lett a bugyim. Fáj a hátam, derekam. Cicim kemény, feszül, szinte mindig áll a bimbóm. Utalhat ez terhességre is?

Figyelt kérdés
Együtt voltunk a párommal amikor p.érésem volt,többször is. folyton éhes vok, egész nap csak enni tudnék. Kicsit többször is járok pisilni. A fejem is picit fájdolgál, és olyan mintha szédülgetnék is. Tegnap este is olyan furán éreztem magam, elég hamar elaludtam, fáradtnak éreztem magam, kimerültnek. Olykor-olykor fehér folyásom is van, de nem szagos, nem csíp, nem viszket. Mikor teszteljek majd? :))
2008. febr. 10. 08:46
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia! Én a nem várt mensi napján teszteltem és már pozitivat mutatott. Ez attól is függ, hogy a hCG szint milyen magas a szervezetedben. Lehet, hogy 13-án még negativ, ha mégis kimarad a mensid várj pár napot és tesztelj ujra. Sok sikert!
2008. febr. 10. 10:23
 2/2 anonim ***** válasza:
Gondolom türelmetlen vagy, és alig várod, hogy pozitív legyen. Tesztelj, ha kimarad a mensesed, de ha -, és továbbra se jön meg, akkor próbáld megint a hétvégén.
2008. febr. 11. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!