A gerincferdülés gátol a növésben?
Figyelt kérdés
2013. aug. 3. 23:43
1/7 anonim válasza:
Különösebben nem. Persze egyenes gerinccel magasabb lehetne pár centivel a végmagasságod mint mondjuk egy balra elgörbülttel. Később nem ez lesz a problémád, hogy hány centi vagy, hanem hogy a fájdalomtól ülni, feküdni nem tudsz
majd.
Mit teszel ellene, hogy megszűnjön vagy javuljon ez a kóros gerincgörbület?
2/7 anonim válasza:
A növésben nem,de a fájdalmaktól m tudsz majd szabadulni .
3/7 A kérdező kommentje:
Kösz!Azt teszek ellene,hogy megyek gyógytornára.
2013. aug. 4. 10:30
5/7 A kérdező kommentje:
12.
2013. aug. 5. 21:13
6/7 anonim válasza:
Én 12 éves vagyok ,és én is jártam gyógytornára -bár nekem még nincs elferdülve a gerincem - mikor én befejeztem azt mondták ,hogy fojtassam otthon is én akkor jobb lesz és akkor nem gátol meg a növésben .
7/7 anonim válasza:
a növésben nem gátol egyáltalán.. viszont én inkább a gyógyúszást javasolnám, hidd el, jobb :) sajnos én is ebben szenvedek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!