Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » SOS FÜLFÁJÁSRA VALAMI?

SOS FÜLFÁJÁSRA VALAMI?

Figyelt kérdés
Holnap mennék egy táborba, de iszonyúan fáj a fülem már 2 napja! Szedek antibiotikumot, fülcsepp, melegítőt teszek rá. Be van dugulva, és annyira fáj, hogy 10 percenként rámjön a sírás. Egész eddig ezt a tábort vártam, nem rég Balatonon voltunk, ettől gondolom begyulladt, vagy nem tudom. Könyörgök, valami tanácsot adjon valaki sürgősen! :'(
2013. aug. 3. 20:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Lökött vagy.

Milliószor jártam már fülészetre. Állandóan van valami mindkét fülemben, szükségem van rá. Emiatt könnyen begyullad főleg nyáron. Nem kívánom neked, hogy megtudd milyen érzés úgy élni, hogy sohasem lesz teljesen jó a hallásod.

2013. aug. 3. 23:36
 12/15 A kérdező kommentje:
en is havonta jarok, latod, ezt se tudtad rolam, de hidd el, attol hogy neked is faj gyakran a fuled, nem kell ilyen lenezoknek lenni masokkal :D
2013. aug. 3. 23:51
 13/15 anonim ***** válasza:
Neked sem. Nekem viszont nem fájni szokott, hanem egyszerűen nem hallok rendesen.
2013. aug. 3. 23:54
 14/15 A kérdező kommentje:

mert én most hol vagyok lenéző?:D:D

kiraktam egy kérdést, tanácsot kértem, te meg rögtön lenézően meg flegmán irogatsz, akkor inkább ne irj semmit, ne csodálkozz, hogy én így válaszolok. na, nekem meg fájni szokott, akkor? akkor meg végképp ne izélj itt, ha nem szokott fájni, én erre kértem tanácsot, egy jó tippet adtál, a többi meg csak flegmázás. többet ne irj, ha rendeset nem tudsz.

2013. aug. 4. 08:41
 15/15 anonim ***** válasza:
a kérdezőnek igaza van te meg inkább csukd be a szád mert senki nem kíváncsi rád
2013. aug. 19. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!