SOS FÜLFÁJÁSRA VALAMI?
:PPPPPPP
mázlista. Viszont víz ne érje.
De, mázlista vagy. Vagy csak látták, hogy mindenki jbban jár, ha inkább elengednek, és majd ott úgyis elmész egy ügyeletre, és majd ott fogják kivákumozni, meg basedow-csíkkal úgy teletömni, hogy könnyezni fogsz. Az is zsír, ha csak 1 fülre nem fogsz hallani, de ha kettőre sem, az mennyei örömöket fog okozni.
Vattát tegyél a füledbe, hogy ne érje huzat, de ha nem akarsz égőzni akkor egy nem fülbedugós, csak sima kis fülberakhatós-szivacsos fülhallgatót tegyél a füledbe, és nem fogod érezni a huzatot a buszon-vonaton. Zene nem kell rá.
na jó figyelj, nem értem miért kell ilyen lekezelően beszélni.
1.az orvos maga mondta, nyugodtan menjek el, csak vigyem el oda is, de valószínű holnapra jobb lesz, nem a szüleim küldenek csak úgy el.
2.csíkokkal teletömnek, úgy, hogy könnyezni fogok.-régebben használtam már sokszor, egyáltalán nem könnyeztem tőle, sőt, éjszakára is használni fogok.
3.igen, használni fogok, és ha megyünk strandra, ott sem furdok.
nagyon meg akartal ijeszteni, de nem jott ossze. amugy is, ez egy kerdezos oldal, ha akarsz valaszolsz, ha nem nem-de ha az elso variaciot valasztod, akkor azt legyszives normalis stilusban tedd, vagy inkabb ne is irj semmit!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!