Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » SOS FÜLFÁJÁSRA VALAMI?

SOS FÜLFÁJÁSRA VALAMI?

Figyelt kérdés
Holnap mennék egy táborba, de iszonyúan fáj a fülem már 2 napja! Szedek antibiotikumot, fülcsepp, melegítőt teszek rá. Be van dugulva, és annyira fáj, hogy 10 percenként rámjön a sírás. Egész eddig ezt a tábort vártam, nem rég Balatonon voltunk, ettől gondolom begyulladt, vagy nem tudom. Könyörgök, valami tanácsot adjon valaki sürgősen! :'(
2013. aug. 3. 20:57
1 2
 1/15 anonim válasza:
Kövirozsanak a levét csepegtesd bele! Allitolag nagyon jó! Sajnon biztosat nem tudok írni, még sosem fájt a fülem!
2013. aug. 3. 21:02
 2/15 anonim ***** válasza:
Sót melegíts fel, csak úgy, minden nélkül; egy kis zsákba (de jó pl egy tiszta zokni is erre a célra) töltsd bele, és azt tedd a füledre.
2013. aug. 3. 21:03
 3/15 A kérdező kommentje:
De most ilyenkor honnan szerezhetnék tövirózsát? :( a melegtől nem csak jobban begyullad?
2013. aug. 3. 21:05
 4/15 A kérdező kommentje:
*kövi
2013. aug. 3. 21:05
 5/15 anonim ***** válasza:
Holnap te nem mész táborba, hanem hétfőn elmész a fül-orr gégészetre. Tábor kilőve, 1 hétig nem fogsz hallani semmit, mert be lesz dugva a füled. De ha elmész, ott is ordítani fogsz, mert rohadtul fog fájni.
2013. aug. 3. 21:54
 6/15 A kérdező kommentje:
eloszor is koszi a biztatast, masodszor most elmentunk ugyeletre, es azt mondta mehetek taborba, meg felirt egy cseppet ;)
2013. aug. 3. 22:35
 7/15 anonim ***** válasza:

:PPPPPPP

mázlista. Viszont víz ne érje.

2013. aug. 3. 22:41
 8/15 A kérdező kommentje:
hat azert mazlistanak nem neveznem magam, mert meg mindig iszonyatosan faj, de talan elmulik :D
2013. aug. 3. 22:45
 9/15 anonim ***** válasza:

De, mázlista vagy. Vagy csak látták, hogy mindenki jbban jár, ha inkább elengednek, és majd ott úgyis elmész egy ügyeletre, és majd ott fogják kivákumozni, meg basedow-csíkkal úgy teletömni, hogy könnyezni fogsz. Az is zsír, ha csak 1 fülre nem fogsz hallani, de ha kettőre sem, az mennyei örömöket fog okozni.

Vattát tegyél a füledbe, hogy ne érje huzat, de ha nem akarsz égőzni akkor egy nem fülbedugós, csak sima kis fülberakhatós-szivacsos fülhallgatót tegyél a füledbe, és nem fogod érezni a huzatot a buszon-vonaton. Zene nem kell rá.

2013. aug. 3. 22:50
 10/15 A kérdező kommentje:

na jó figyelj, nem értem miért kell ilyen lekezelően beszélni.

1.az orvos maga mondta, nyugodtan menjek el, csak vigyem el oda is, de valószínű holnapra jobb lesz, nem a szüleim küldenek csak úgy el.

2.csíkokkal teletömnek, úgy, hogy könnyezni fogok.-régebben használtam már sokszor, egyáltalán nem könnyeztem tőle, sőt, éjszakára is használni fogok.

3.igen, használni fogok, és ha megyünk strandra, ott sem furdok.

nagyon meg akartal ijeszteni, de nem jott ossze. amugy is, ez egy kerdezos oldal, ha akarsz valaszolsz, ha nem nem-de ha az elso variaciot valasztod, akkor azt legyszives normalis stilusban tedd, vagy inkabb ne is irj semmit!:)

2013. aug. 3. 23:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!