Szerintetek rosszul teszem hogy nem vállalom el ezt a munkát?
Figyelt kérdés
22 éves lány vagyok és a nagyszüleim dinnyéznek. Már egész kicsi korom óta dinnyéztem. Itt minden feladatban részt vettem. Emeltem, dobtam a dinnyéket. 12 éves lehettem akkor. És most idén nem vállaltam el ezt. A szüleim haragudnak érte. Én azért nem csinálom mert ugye nagyon megterhelő és nehéz fizikai munka 43 kg-al és sokszor szokott fájni a hátam és vannak problémáim is vele. Már egy hete a jobb lábam is szokott kattogni, ha ránehezedek. Nem fáj, de nem akarom hogy rosszabb legyen így ezért sem mentem nekik segíteni. Tudom hogy ez rosszul esik nekik, de gondolnom kell magamra is. Az egészségemre. Nem akarok nyomorékká válni 40-50 éves koromra.2013. aug. 1. 19:53
1/2 anonim válasza:
Felnőtt ember vagy, a te döntésed, hogy mit csinálsz.
És egyébként is van saját munkád, nem? Vagy diák vagy? De akkor is kell lennie munkádnak.
2/2 A kérdező kommentje:
Munkát keresek... Nem dolgozom.
2013. aug. 1. 20:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!