Sos! Nagyon rosszul vagyok?!
Figyelt kérdés
Kb. 1 oraja azt vettem szre, hogy kicsit szedulok..gondoltam a meleg, bejottem a huvos szobaba es ittam. Aztan eros faradtsagerzes jott ram ami azota is tart (alig birom nyitvatartani a szeme es asitozok), megfajdult a fejem es hanyingerem lett. Probaltam inni kavet, de csak egy fel bogre ment le utana mar nem esett jol. Mi bajom van? Mindjart elalszok...pedig delbe keltem. Ha kimegyek setalni az segitene? Lehet ez pszihes dolog? Egyedul vagyok itthon...
14L
2013. júl. 25. 17:40
1/9 anonim válasza:
fel ne hívd a szüleidet, esetleg ismerőst vagy szomszédot. Inkább tegyél fel kérdést a gyakorin. Sokkal célszerűbb.
2/9 anonim válasza:
Szegényke. Szólj hamar valakinek kérlek, ez nem játék. Ha rosszabbodik hívj mentőt!!! Ne várj! Még mindig rosszul vagy?
3/9 A kérdező kommentje:
De panikbeteg vagyok es gyakran van ilyen es ilyenkor mindig megijedek...amugy eltereltem a figyelmem es mar jobb.:)
2013. júl. 25. 18:05
4/9 anonim válasza:
2-es vagyok. Oké az akkor már jó de nagyon megijesztettél ám. Majd még írd meg, hogy hogy vagy.
5/9 anonim válasza:
Remeljuk jobban leszel? Ha nem akkor szolj valakinek!
Amugy most, hogy vagy?
6/9 A kérdező kommentje:
Szarul...de mar anya itthon van. Viszont beszelgetek egy fiuval es nagyon ideges vagyok kozbe (tetszik a srac) es most igy jott megint a rosszullet. Lehet, hogy a stressztol van.
2013. júl. 25. 19:01
8/9 A kérdező kommentje:
Elvileg a stressztol meg egy durva panikrohamtol el is lehet ajulni, szoval remelem csak az a baj.
2013. júl. 25. 19:49
9/9 anonim válasza:
Pánikroham. Tudom mennyire szar érzés.....Nagy fáradtságot fogsz érezni és aludni-amennyiben nem megy menj el szakemberhez....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!