Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Megőrülök! Viszketés a fejbőrö...

Megőrülök! Viszketés a fejbőrömön?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nem tudom mennyre függ össze, de antibiotikumot szedek, amitől hüvelygombám lett valószínűleg (holnap megyek dokihoz) most viszont reggel óta iszonyatosan viszket a fejbőröm, meg a szemem körül is szokott a szemöldökömnél, halántékomnál. Ez lehet gyógyszer mellékhatás? Vagy akkor mi? Nem bírom, folyamatosan vakarózom, már hajat is mostam, de pont tegnap mostam ezelőtt, és ugyanolyan. Mit csináljak? A héten nincs nálunk bőrgyógyászati szakrendelés..

2013. júl. 30. 12:31
 1/5 anonim válasza:
Tetves vagy. Rakj hipot a fejedre.
2013. júl. 30. 12:43
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha ez új keletű dolog,lehet az antibiotikumtól is. Igyál Calcium pezsgőtablettát,antihisztamint(pl. Cetirizin) és mutasd meg holnap az orvosnak. Van rá megfelelő ecsetelő,de azt csak receptre lehet venni.
2013. júl. 30. 13:13
 3/5 estibálint ***** válasza:
Valószínűleg korpás vagy, egy nagyon alapos legalább fél órás hajmosás kéne Head and Sholders samponnal, és ne is hallgass arra hülyeségre, hogy hipót teszel a fejére, mert a hipó nagyon káros az emberi bőrére, és annak nagyon dúrva mellékhatásai is lehetnek, ha behipózod a fejed
2013. júl. 30. 14:09
 4/5 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszönöm a válaszokat!

Hát hipót tuti nem öntenék a fejemre, de köszi első válaszoló azért!

Nem hiszem, hogy tetves vagyok, nem látni tetveket, sem serkéket a hajamban, pedig alaposan kifésültem, de semmi.

Régen volt amikor eléggé korpás volt a hajam, de az szabad szemmel is látható volt, mármint ha megnéztem a hajam tövénél, de most olyat sem látok. Így is lehetek korpás?

Jaj tényleg őrjítő ez a vakarózás, sajnos bőrgyógyász csak jövőhéten lesz nálunk, de már arra gondoltam elmegyek magánhoz, csak annyi pénzem meg nincs, amennyit feltüntetnek az árlistákon.

2013. júl. 30. 14:22
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem is fontos bőrgyógyász, meg nézi a háziorvos is és ír rá gyógyszert,ha kell. Ha már volt gond korpásodással,akkor ismét okozhat panaszt. A sampon mellett érdemes lenne szteroidos ecsetelővel és krémmel kenni. Ez egy "bőrtípus", seborrhoeás dermatitis a neve és kezelés nélkül általában kiújulnak a panaszok.
2013. júl. 30. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!