Fejbőrömön égő viszkető halvány piros foltok, mi lehet?
Figyelt kérdés
Kértem dokihoz időpontot, de csak április 22re kaptam. Az nagyon messze van még. Ez lehet pikkelysömör? mert én arra gyanakszom a tünetek alapján. Tud valaki addig is valamit rá ami jó lenne?
Pénzem sajnos nincs magánorvoshoz, hogy ott kifizessek a vizsgálatért 6-7 ezret és utána még ki tudja milyen szert ír fel ugyanennyiért amit meg kell vennem majd.
23/F
2013. márc. 12. 14:37
1/2 anonim válasza:
Elképzelhető,h pikkelysömör,de lehet,h csak un.seborrhaeás dermatitis. Vegyél a patikában Detergens gyógysampont(az nem drága)és használd úgy,h hajmosásnál a habot 10 percig rajta hagyod. Jó lenne ecsetelő is,de azok recept kötelesek(pl.Elocom,Diprosalic).Mondjuk ilyet írhat a háziorvosod is.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, segítséget! Ment a zöld kéz!
2013. márc. 12. 17:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!