Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Melanoma lenne egy piros...

Melanoma lenne egy piros halvány folt?

Figyelt kérdés
19 éves vagyok,a combomon van egy anyajegy,de nem is vagyok benne teljesen biztos,hogy az volt.Most viszont egy piros folt vált belőle.Halvány,kis folt,nem viszket,semmit sem érzek,de félek hogy melanoma lenne.Lehetséges hogy baj van?
2009. jún. 23. 21:16
 1/3 anonim ***** válasza:
Ami biztos,biztos,mutasd meg orvosnak.A melanoma nem fáj,legalábbis eleinte.Ha nem az,akkor legalább megnyugszol.
2009. jún. 23. 21:22
 2/3 A kérdező kommentje:
Kb. olyan 3-4 miliméter átmérőjű.Azt hallottam a melanomák nagyobbak :S
2009. jún. 23. 21:24
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Akár kicsi is lehet. De itt úgyse tudunk 100%-ban megnyugtatni téged, úgyhogy irány a doki.

De hogy mégiscsak megnyugtassalak, én is volt egy időszak, amikor kb. 1 hónapig már a végrendeletemen gondolkodtam, totál biztos voltam benne, hogy melanomám van, de aztán kiderült, hogy semmi bajom. :D

2009. jún. 23. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!