Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Van a fejbőrömön ilyen bigyó...

Van a fejbőrömön ilyen bigyó és nem állom meg kikparni, Mi ez?

Figyelt kérdés
Rossz szokAssá nőtte ki magát hogy a fejbőrömön, a hajamban a mutato ujjammal matatva keresem ezeket a "sebeket" . Azért irom idezőjelbe mert nem vérzik/nem gennyes/nem varasodik tehat csak irtam mert masnak nem tudom nevezni. Amit lekparok fehér hám szerű cucc.Miutan lekapartam ket ujjal probalom kihuzni a hajszallaim kozul és igy elvagyok elég sokáig ha egyedül vagyok XD...mi a tököm ez? Hugommal régebben beszéltem errol.es meglepődtunk h mindketten ezt csinaljuk :D Csak mondanám h bőrgyógyaszhoz nincs idom elmenni. Valaki tapasztalt már ilyet?! Ha frissen megmosom a hajam es.még aznap.elkezdem "buz*zni" akkor mar másnapeste annyira lelpul,bezsiroodik a tove hogy meg kell mosnom megint. Ha nem birizgalom a fejem 3-4 napig is.jo vagyok...
2013. ápr. 19. 19:06
 1/3 anonim ***** válasza:

Kényszerbetegségnek hívják amit csinálsz.

Le lehet szokni róla.

Legegyszerűbb ha felcseréled mással, mint a szenvedélybetegek... például van ez a pattogós fólia, amiből ki lehet nyomni a levegőt, illetve próbálj meg gobelinezni ha egyedül vagy, lényeg, hogy lefoglald a kezed, vagy mahjongozz, ilyesmi....

2013. ápr. 19. 19:13
 2/3 A kérdező kommentje:
Jo ertem en hogy kenyszer , de csak azert mert idegesit hogy vannak ilyen bigyok amiket le lehet kaparni . Es a.kerdes az volt hogy mik lehetnek ezek??
2013. ápr. 19. 19:24
 3/3 anonim ***** válasza:
korpa?
2013. szept. 24. 00:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!