Miért van ez? Mit tehetnék ellene?
Figyelt kérdés
Kiskorom óta nagyon izzad a tenyerem és a talpam. Elég ciki ,főleg amikor táncolok vagy csak ha valakivel kezet fogok. Kipróbáltam már a hintőport, sőt Odaban krémet is rendeltem, de egyik sem volt hatásos. Kérlek segítsetek !
Egy 14 éves lány
2013. júl. 29. 23:29
1/2 Miklós G. válasza:
A fokozottan izzadó tenyérnek műtéti javítási lehetősége is van! Átvágnak pár Palmaris ideget, ennek következtében gátolva a járulékos bőrmirigyek fokozott működését. Fordulj sebészeti magánrendelés irányába!
Üdv!
2/2 A kérdező kommentje:
Műtétet nem szeretnék, amúgy is , hallottam , hogy félévente meg kell ismételni az eljárást. :S :(
2013. júl. 30. 17:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!