Ha ragya nőtt a hátsómon, mit tehetnék ellene?
Figyelt kérdés
Ülőmunkát végzek, és hát...gyakran előfordul, hogy a fenekemen pattanás nő, vagy felül a két "fél" találkozásánál. Nem is ragya, hanem egy gennyes göb, ami néhány nap után szokott felfakadni, és bűzös folyadék jön belőle, rosszabb esetben vér is.
Ha szabadságon vagyok, vagyis nem ülök sokat, akkor semmi panasz.
Fogkrémet javasoltak, az be is válik, ha az arcomon nő göb esetleg, de mégsem járhatok fogkrémes boxerben.
Van valami tanácsotok? Elég kellemetlen ez a dolog. Köszönöm!
2013. máj. 5. 02:00
1/3 anonim válasza:
Hogy szagolod meg, tehát honnan tudod, hogy büdös?
Nem a szőrtüsző gyullad be?
Nincs valami fura dolog deréktájon a környezetedben, ahol ülsz, tehát csak akkor ér, amikor ott dolgozol?
2/3 A kérdező kommentje:
Hát letörlöm, ha kifakad, hogy ne legyen olyan a gatyám (annyira), és akkor szagoltam meg. Nem szőrtüsző szerintem, annál nagyobb göb szokott lenni. Nem ér semmi extra hatás, hacsak nem az, hogy ülök és nyomás éri a csontot a két s.ggfél találkozásánál. Meleg is van az irodában mondjuk.
2013. máj. 5. 02:22
3/3 anonim válasza:
Kifakad magától? Akkor nem pattanás. Mutasd meg orvosnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!