Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Van itt köztetek olyan, aki...

Van itt köztetek olyan, aki leküzdötte a tűfóbiáját?

Figyelt kérdés
Hogyan sikerült elérted? Én szeretném leküzedni, de egyszerűen nem megy
2009. okt. 23. 18:01
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
nekem sikerült valahogy....apukám egészségügyis.vagyis van otthon olyan tű....sokat fogdoztam és voilá
2009. okt. 23. 18:04
 2/7 A kérdező kommentje:
lehet nálam is a kutyaharapást szőrivel módszert kéne alkalmaznom
2009. okt. 23. 18:15
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia Én is irtózom a tűtől. Mégha csak egy pici szurit akartak adni, akkor is 5en fogtak le, mert annyira kapálóztam, s ordítottam.

Mikor vérvételre kaptam levelet h kell mennem, folyamatosan összetéptem a levelet, h a szüleim ne tudják meg.

2 éve voltam vérvételen fogamzásgátló miatt, ez 8 hónapos unszolásra. 5-ször szúrtak meg, mert nem jött a vérem. Annyira megvoltam ilyedve.

Szóval én nagyon irtózom az ilyenektől, s nemtudom hogyan fogom ezt legyőzni.

Már most félek h mi lesz ha terhes leszek... lesz egy csomó vérvétel... :-(((

2009. okt. 23. 19:49
 4/7 A kérdező kommentje:

ajj szegénykém :( nálam nem ilyen súlyos a helyzet

én inkább csak ájuldozok a tűktől

de érdekes, mert ha varrok és a tű beleszalad az ujjamba, nem érzem azt, mint pl egy oltásnál

2009. okt. 23. 19:51
 5/7 anonim ***** válasza:
üdvözlet sorstárs! 2.éves vagyok az orvosin, én bárkit megszúrok, végignézem, akármi, de ha engem akarnak megszúrni, akkor szó szerint hisztirohamot kapok és ordítok mint egy 5 éves. csináltattam tetoválást, simán ment, varrok is, ha megbököm magam semmi gond, de egy injekciós tűtől kikészülök. és még el se ájulok, inkább magamból kikelve hiszizek. még nem tudtam legyőzni, lehet nem is fogom tudni, de ha kitalálsz vmi jó módszert akkor oszd meg.
2009. okt. 23. 21:09
 6/7 A kérdező kommentje:

köszönöm a választ

amúgy majd én is orvosira szeretnék járni:)

2009. okt. 24. 13:24
 7/7 anonim válasza:

Erre mi a magyarázat egyébként?

Ilyen esetben miért épp az orvosira mentek továbbtanulni??

2018. ápr. 9. 20:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!