Miért érzem úgy mintha a tüdőmbe lenne valami?
Figyelt kérdés
állandóan köhögési ingerem van, köhögök, és néha ilyen váladék jön fel. meg mély levegővételkor olyan érzés, mintha valami lenne ott.. mit tegyek??2013. júl. 27. 21:20
1/10 anonim válasza:
Hörghurut, tüdőgyulladás, tüdőtályog, tüdőpangás: bármelyik lehet.
Orvosnak meg kellene hallgatnia a tüdődet, hogy mit hall felette.
Lázas nem vagy?
Komoly allergia vagy asztma?
2/10 anonim válasza:
Reflux? Ilyenkor nem zár rendesen a gyomorszáj és a savas tartalom visszajut a nyelőcsőbe és onnan akár a tüdőbe.
Lehet alkati dolog, hasra hízás, stressz.
Itt jellemző tünet hogy étkezés után van köhögés, de akár fekvéskor vagy előrehajláskor is jelentkezhet.
3/10 A kérdező kommentje:
de nem ez a fulladozó köhögés, hanem mintha a slájm. vagy valami benne lenne a légutakba vagy a tüdőbe tehát (hurutos köhögés).. szinte már nem merek enni.. :$$ de egyébként nem csak evés után hanem szinte mindíg. már fáj a mellkasom a köhögéstől... nem tudom mit tegyek. egyébként lehet stressz is, mert egyben hipochonder vagyok, és pánikbeteg is!!
2013. júl. 27. 22:57
4/10 anonim válasza:
És milyen betegségeken " estél" már át?
5/10 A kérdező kommentje:
szívinfarktus, agydaganat, agyvérzés, vakbélgyulladás, vastagbélrák, jelenleg valami tüdő vagy légúti cucc.. még nem alakult ki a teljes diagnózisom.. :D (jó tudom nem vicces)
2013. júl. 27. 23:08
6/10 anonim válasza:
Akkor nagyon erős a szervezeted, ha ennyi mindennel megküzdött. Ez jó hír nem? Benned van még legalább 70 évnyi élet itt a Földön.
7/10 A kérdező kommentje:
de nem!!! ezek mind hipochondriai betegségek voltak!! tehát egyik sem valós
2013. júl. 27. 23:14
9/10 anonim válasza:
És pláne 15 évesen.
Ezek mikor indultak, hány hónapja?
10/10 A kérdező kommentje:
kb. fél éve
2013. júl. 27. 23:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!