Az miért van hogy azt érzem amikor nyelek hogy mintha véres valamit nyelnék és amikor iszok akkor meg érzem a tüdőmbe a vizet ahogy lemegy ez miért van?
Figyelt kérdés
2011. jún. 25. 10:20
1/12 anonim válasza:
Nem érezheted a tüdődbe a vizet, mert ha ott lenne akkor megfulladnál. Keress fel egy fül-orr-gégészt.
2/12 neewollah válasza:
Ez véletlenül nem akkor szokott lenni nálad amikor kimelegedés után iszol jéghideg vizet?
3/12 A kérdező kommentje:
nem, rendesen is olyan érzésem van de csak 1-2 napja.. nem fáj tőle semmim utáéna se meg sehogyan csak kicsit zavaró ez mitől lehet?
2011. jún. 25. 11:08
4/12 A kérdező kommentje:
13 éves vagyok amúgy...
2011. jún. 25. 11:15
5/12 anonim válasza:
Hát ha nyelsz, és fémes íze van, akkor lehet hemochromatózis pl. Szedsz valamilyen vaskészítményt? Csináltass egy vérképet háziorvossal, mert a túl sok vas még veszélyesebb, mint a kevés.
És lassan igyál, ne kapkodva, szerintem csak azért érzed úgy. Ha a tüdődbe menne minden, már nem élnél.
6/12 A kérdező kommentje:
nem szedek vaskészítményt
2011. jún. 25. 17:01
7/12 A kérdező kommentje:
ha mondtok gyümölcsöket és zöldségeket amiben van vas akkor megmodnom mennyit ettem belőle mostanában..
2011. jún. 25. 17:04
8/12 A kérdező kommentje:
amúgy csak paparikát meg parasicsomot ettem mostanában sokat... szóval ez tuti nem hemochromatózis és 13 évesen kevés esélyem van a májrákra szerintem...
2011. jún. 25. 17:24
9/12 anonim válasza:
hemochromatózis más okból is lehet, de nem májrák. Bár az bármikor kialakulhat, nem mentség a korod. Egy vérvétel nem árthat, hátha kiderül az oka, vagy valami kiindulási pontot ad.
Lehet szimplán allergia, vagy akármi más.
10/12 A kérdező kommentje:
hemochromatózis tutira nem mert semmi tünetem nincs rá csak ez az egy ! amúgy lehet hogy vérzik az ínyem vagy valami ... amúgy most volt magas a vérnyomásom akkor érzem legjobban ezt az ízt amikor felszívom a taknyomat mert lusta vagyok kifújni... lehet vérzett az orrom azért van?
2011. jún. 25. 17:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!