Tényleg el kellene mennem orvoshoz?
Párom szerint igen,szerintem nem olyan komoly a dolog.
Egy ideje sokszor érzem magam rosszul.Fáj a gyomrom,konkrétan nem is hogy fáj,de kellemetlen,rosszullét tör rám és szinte egész nap így érzem magam.Büffenteni kell,akkor talán egy picit jobb,de nem tart sokáig.Alszok,reggelre már minden jó.Nem mindennapos dolog,de kezd gyakori lenni.
Párom javasolja az orvost,de én szerintem csak valami nehéz étel teheti.Viszont volt,hogy a gyomoszájam fájt,vagyis talán az,de annyira..viszont elmúlt.
Elmeséltem sógornőmnek,ő is egyből az orvost mondta.
Menj el a háziorvoshoz, nincs sok savad, refluxod?
Gyomorszájnál erős fájdalom lehet attól is, de fekélytől is.
Őszintén,félek dokihoz menni,nehogy kiderüljön valami..
Sógornőm először még epét is említett.De azt hiszem,hogy jobb lesz,ha elmegyek.
Szinte hetente történik ez..és kellemetlen.
Pedig tényleg jó lenne az orvos mert az is lehet hogy nagyon sok a gyomorsavad. Nem tudom hogy akkor miket szoktál enni, de erre figyelni kell mindenképp.
Egyik ismerősöm is így járt folyton rosszul volt, nagyon sok volt a gyomorsava elment orvoshoz, elküldték gyomortükrözésre elsősorban, plusz béltükrözésre, mert neki ott is voltak gondok, volt vérvétel ultrahang meg még nem tudom mi.
Igaz hogy nem találtak semmit de volt némi problémája az emésztésével, plusz a gyomorsav probléma. Akkor kapott savlekötőt meg egy diétára fogták, de nem olyanra hogy fogyásos diéta mert ugye nem feltétlen azt jelenti a szó. Annyi volt az egész hogy több rostot kellett fogyasztania meg tésztás kajákat főleg a kelt tésztás kajákat azokból lehetett bármi nem volt konkrét kikötés, igaz hogy az ismerősöm nagyon mellőzte ezeket mert ugye szénhidrát meg ilyen miatt volt egy ilyen röpke mániája, de egyből jobb lett neki, és a nagy wc-zés is könnyebben ment.
Neked is lehet hogy ehhez hasonló problémád van, lehet hogy magával az emésztéseddel van gond, az is lehet hogy ha keveset iszol és kevés víz van benne plusz a nyálad sem emészti meg úgy és gyakorlatilag szilárdan kerül a gyomrodba az is okozhatja ám.
Mindenképp doki, elküld vizsgálatokra, ha minden megvan visszamész a papírokkal ha szükséges elküld még valahová, felír 1-2 gyógyszert aztán később visszamész ha arról van szó és jó lesz minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!