Mégis orvoshoz kellene mennem?
Figyelt kérdés
Hátra estem a székkel és bevágtam a fejemet a radiátorba és a homlokomnál kicsit vérzett meg feldagadt de semmi komoly. Vagyis remélem. Mondták, hogy menjek le az orvoshoz de nem mentem mert nem annyira fájt. Azóta meg folyamatosan fáj. Ez normális vagy tényleg meg kéne nézetni?2013. máj. 27. 13:32
1/3 anonim válasza:
Ha nem volt eszméletvesztésed, akkor semmi gond, elmúlik. Ha volt, akkor lehetett agyrázkódásod. Jobb ha látja orvos.
2/3 A kérdező kommentje:
Nem volt semmi csak meglepődtem.
2013. máj. 27. 13:42
3/3 anonim válasza:
Ha hányingered is van, szédülsz, esetleg látási problémáid is vannak, akkor azonnal menj, ha ma verted be a fejed és fáj, az természetes, tegyél rá borogatást,ha nem múlik az erős fejfájásod, akkor menj el megnézetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!