Szülők, felnőttek! Valaki tud segíteni?
Figyelt kérdés
Három napja szorulásom van, de a szüleim elutaztak és én egyéb okok miatt itthon maradtam egyedül. Már mindenhol kerestem hashajtót itthon, de én csak cseppeset tudok bevenni amit folyadékkal kell. Itt van nem messze egy gyógyszertár. Ha bemegyek és kérek egy hashajtót, akkor kiadják vény nélkül? vagy egyáltalán kiadják egy 14 éves gyereknek? És hogy kérjem? mert a hashajtó elég furán hangzik.2013. júl. 23. 14:31
1/13 anonim válasza:
Nyugodtan kérd a gyógyszertárban hashajtóként.
Egyél még szilvalekvárt is, hátha az is segít.
Jobbulást
2/13 anonim válasza:
próbáltad már esetleg a szilva lekvárt,rostos kajákat?Sok folyadékot?
3/13 A kérdező kommentje:
De kiadják?
igen, mások is mondták már, de allergiás vagyok a szilvára
2013. júl. 23. 14:33
4/13 anonim válasza:
Szerintem kiadják, de ha azt nem fognak adni neked olyat ami segít!
5/13 anonim válasza:
Biztos, hogy nem idétlen fogyókúrához kell?
Ha a szilvára allergiás vagy, egyél barackot. Vagy bármilyen más gyümölcsöt, csak sokat. Mindenre nem lehetsz allergiás. Ittál elég folyadékot? Napi 2 liter víz kell (de egyszerre ne igyál 4 dl-nél többet!), mert ha nem iszol, az is okozhat szorulást.
6/13 A kérdező kommentje:
Rendesen iszok, néha többet is. És igazábol nem szeretem a gyümölcsöket,csak akkor eszek ha nagyon muszáj. A hashajtót azért akarnám,mert az gyorsan hat.
2013. júl. 23. 14:47
7/13 anonim válasza:
Guttalax csepp, vagy Germicid végbélkúp.
A cseppeknél várni kell, a kúpnál ha jó sokáig bírod szorítani pár perc után jön az eredmény.
Gyógyszertárban simán kiadják neked is.
8/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ!
2013. júl. 23. 15:18
9/13 JnéHN válasza:
A germicid végbélkúp az láz és fájdalomcsillapító, Glicerines végbélkúp jó szorulásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!