Most olvastam,e´s érdekelne miböl áll,hogy az ember hejre jön a mámoros éjszaka után.Valahogy hihetetlen.mert ugye a hányinger,fejfájás min.3-4 órán át tart jobb esetben.....
2008. jún. 26. 12:01
1/6 anonim válasza:
Detoxikálóba általában mérgezéssel kerül az ember: ilyen mérgezés alkohol, drog egyéb gyógyszer. Nem jó mulatság akár egészen durva elvonási tünetei lehetnek az illetőnek. Ez NEM a másnaposágot szünteti meg.
LLehetnek a tünetek. fejfájás, hányigenr, hágyás enyhe esetben. Aztán van még halucináció és az igazán súlyos a delirium tremens. Ez utobbi akkor alakul ki ha valaki masszív alkoholista és bekerül a detox-ba a hirtelen alkohol megvonástól alakul ki. Olyan élethűen halucinál, hogy akár kiugirhat az ablakon azt képzelve tud repülni stb.. ez életveszélyes állapot.
2008. jún. 26. 12:23
2/6 anonim válasza:
Én már voltam detoxikálóban.....hát nem volt kellemes. Egy kiránduláson ittunk a csoporttársaimmal. Az egyik srác nemrég jött haza Japánból, és ott kapott ajándékba egy 30éves Szakét. Azt ittuk meg....olyan rosszul lettem tőle, hogy elájultam és alkoholmérgezést kaptam. Hidd el, nem a másnapossás miatt kerülnek oda az emberek. 2 hétig voltam bent, mert a májam majdnem leállt a mérgezés miatt. Senkinek se kívánom! Azóta szigorúan antialkoholista vagyok! ;)
2008. jún. 26. 12:55
3/6 A kérdező kommentje:
Félreértettetek.Tudom,hogy mi a detoxikáló.Ez a "detox" valami lötty,amit a tescoban lehet venni,és másnaposságra van.A kérdések között volt válaszként.Azért érdekelne,hogy miböl áll-mi az összetevöje????
2008. jún. 26. 13:33
4/6 anonim válasza:
Lehet, hogy a kérdező a másnaposság elleni italra gondolt. Tesóm egyszer ivott, nem emlékszem mi volt benne, de azt mondta, hogy olyan, mint a Red Bull, csak sokkal édesebb.
2008. jún. 26. 13:35
5/6 anonim válasza:
Szerintem ha kint jársz a Tescoban vedd le a polcról és olvasd el mi van benne.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!