Ez mit jelenthet? (Részletek lent)
Figyelt kérdés
Tegnap mamámnál voltam,és mivel mama egyedül él,mert elváltak papával,együtt aludtunk egy francia ágyon. És éjszaka valamiért felkeltem,és valahova akartam menni,én nemtudom,lehet wc-re,de nem arra kifelé mentem,hanem megkerültem az ágyat.és mama kérdezte tôlem,hogy Hova mész drágám? Én: - Ki akarok menni. Mama: - Wc-re? Én meg nem válaszoltam.. mama azt gondolta hogy biztos megyek wc-re.De én a másik irányba mentem. Felé. És akkor. Mama mondta hogy a wc a másik irányba van.én meg visszamentem, és lefeküdtem.visszaaludtam. ezt nekem mama mesélte el ,hogy igy történt,és aztán már rémlett hogy tényleg igy volt. Szerintetek alvás zavarom van?2013. júl. 21. 15:37
1/2 anonim válasza:
Ilyen velem is volt már. Valószínűleg semmi gond nincsen. Csak félálomban voltál...
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ.:)
huhh.:) megnyugodtam..:D
2013. júl. 21. 16:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!