Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Véres, nyákos széklet mitől...

Véres, nyákos széklet mitől lehet? Részletek lent.

Figyelt kérdés

A probléma nem most kezdődött, egyszer már voltam orvosnál, akkor nem találtak semmit, bár végül abbahagytam az orvoshoz járkálást, mert teljesen elmúlt a tünet pár hónapra. Most újra előjött.

Amilyen vizsgálatokat csináltak, mind negatív lett: tükrözés, ultrahang, széklet vizsgálat, labor, gyulladásra utaló érték nem volt. Mindössze egy I fokú aranyeret állapítottak meg.

A széklet lágyabb a kelleténél, de nem hasmenéses. Napi 1-2x van. Ha véres akkor a székelés végén távozik pár csepp sűrű élénk piros vér. A nyák pedig a széklet előtt jön általában. Egyéb panasz, fájdalom egyáltalán nincs.

Külföldön dolgozok, így itt orvoshoz nem szívesen mennék el, haza csak szeptemberben megyek.

Mitől lehet? Bármilyen ötletet, tippet, tanácsot megköszönök.

25/f

2013. máj. 13. 11:28
 1/8 bettineni ***** válasza:

Próbáld ki a gyömbér teát igazi friss gumóból.

Esetleg más gyull csökentő hatásu teát. Ne egyél zsíros ételeket, étkezések után egy kanál almaecet egy pohár vízzel hígitva. Végbéltükrözés minél hamarabb.

2013. máj. 13. 12:34
 2/8 bettineni ***** válasza:
Reszelt répa is segíthet. Lehet bélpolip , ami nem rosszindulatu.
2013. máj. 13. 12:38
 3/8 A kérdező kommentje:

Voltam végbéltükrözésen, meg a vérképemből ítélve a gyulladás sem valószínű, de köszi a tippeket.

Lehet, hogy az aranyér produkálja? Bár nem viszket, nem fáj, nem csíp... Esetleg valami ételallergia?

2013. máj. 13. 12:53
 4/8 anonim ***** válasza:

Tej és gluténfogyasztás.

Most asszem hétfő van. A hét végére már jobban lehetsz ha elhagyod ezeket.

2013. máj. 13. 13:05
 5/8 bettineni ***** válasza:
Ha az aranyér lenne akkor az fájna is.
2013. máj. 13. 13:11
 6/8 anonim ***** válasza:
Lehet h csak székelésnél megszakad pár hajszál ér. Ez előfordul :)
2013. jún. 6. 23:11
 7/8 brampton válasza:
lehet arany er nekem is van nem faj nem viszket de ha hasmenes kerulget [tobbszor megyek 1 nap es ugye sokszor van torolve iritalja ] vagy nagyon kemeny szeklet akor bizony van ver a friss piros az a vegbel tol jon ha feljebb lenne baj akkor sotet
2020. febr. 12. 22:53
 8/8 brampton válasza:
de egyvalamit nagyon ajanlok mindenkinek 1 ne bizzon a szekletmintaban csak a kolonoszkopia mutatja ki ha a belben baj van Elo pelda en vagyok szekletminta okt-ben vissza jott minden ok kovetkezo ev febr kolonoszkopia ahol megallapitottak kb 3 eves rakom van a novemberi minta azt mondta nincs semmi baj Igen mert nem verzett megoperaltak apr-ban kemo oktoberig ennek iden 7 eve ha a szekletminta utan megyek Ma nem irok itt
2020. febr. 12. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!