Véres, nyákos széklet mitől lehet? Részletek lent.
A probléma nem most kezdődött, egyszer már voltam orvosnál, akkor nem találtak semmit, bár végül abbahagytam az orvoshoz járkálást, mert teljesen elmúlt a tünet pár hónapra. Most újra előjött.
Amilyen vizsgálatokat csináltak, mind negatív lett: tükrözés, ultrahang, széklet vizsgálat, labor, gyulladásra utaló érték nem volt. Mindössze egy I fokú aranyeret állapítottak meg.
A széklet lágyabb a kelleténél, de nem hasmenéses. Napi 1-2x van. Ha véres akkor a székelés végén távozik pár csepp sűrű élénk piros vér. A nyák pedig a széklet előtt jön általában. Egyéb panasz, fájdalom egyáltalán nincs.
Külföldön dolgozok, így itt orvoshoz nem szívesen mennék el, haza csak szeptemberben megyek.
Mitől lehet? Bármilyen ötletet, tippet, tanácsot megköszönök.
25/f
Próbáld ki a gyömbér teát igazi friss gumóból.
Esetleg más gyull csökentő hatásu teát. Ne egyél zsíros ételeket, étkezések után egy kanál almaecet egy pohár vízzel hígitva. Végbéltükrözés minél hamarabb.
Voltam végbéltükrözésen, meg a vérképemből ítélve a gyulladás sem valószínű, de köszi a tippeket.
Lehet, hogy az aranyér produkálja? Bár nem viszket, nem fáj, nem csíp... Esetleg valami ételallergia?
Tej és gluténfogyasztás.
Most asszem hétfő van. A hét végére már jobban lehetsz ha elhagyod ezeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!