Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Makacs hajkorpásodásra mi a...

Makacs hajkorpásodásra mi a tuti módszer?

Figyelt kérdés

nizoral, seborin, diprosalic oldat nem használ.

van valami egyéb ami igen. recept köteles megoldások is érdekelnek. Csak valami már használna!

2009. okt. 21. 09:03
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Ja! szóval ? jellel: "van valami egyéb ami igen? "
2009. okt. 21. 09:12
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem menj be egy gyógyszertárba, ott biztos tudnak ajánlani valamit. Ennél jobb ötletem sajnos nincs, hála égnek sosem volt korpás a hajam.
2009. okt. 21. 09:14
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Sapka.
2009. okt. 21. 09:16
 4/15 A kérdező kommentje:
igen, ez a kettő már megvolt
2009. okt. 21. 09:17
 5/15 A kérdező kommentje:
mindkettő jó tanács, valamivel mérsékli is a problémát, de még nem oldotta meg, sajnos
2009. okt. 21. 09:18
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok. Esetleg keress fel egy bőrgyógyászt! Ő biztos sok ilyen esettel találkozott már.
2009. okt. 21. 09:18
 7/15 A kérdező kommentje:
igen, az is megvolt. már akkor mondtam neki, hogy hónapok óta fennáll a probléma. Erre Nizoral-t ír fel, ezt magamtól is meg tudom venni és persze nem használt
2009. okt. 21. 09:20
 8/15 A kérdező kommentje:

de köszönöm!

hátha erre téved valaki, akinek volt ilyen problémája és azóta megoldódott

2009. okt. 21. 09:21
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Tessék a sapkát hordani áprilisig, mindig, kivétel nélkül!

A bőrön jelentkező viszkető piros foltokat ajánlatos bekenni tej és alkohol 3:1 arányú oldatával.

Pótold a szervezet nátriumsóinak hiányát! Nátriumsókban gazdag táplálékok a tengeri halak, felvágottak, sajtfélék, különösen a juhsajt és a kenyér. A biztonság kedvéért jól jön még egy kis B1 vitamin, amely a tejben, kefirben és májkészítményekben van bővebben. És tojássárga-kúra: minden nap eyel több tojássárga nyersen, 7-ig növekvő majd jövő héten naponta egyel csökkenő mennyiségben! Kihabarhatod cukorral, vagy sóval!

Egyél teljes kiörlésű kenyeret, marhahúst, naponta egy picike nyers élesztőt és tökmagolajat.

Hajmosás előtt masszírozd hajszesszel.

MOst ez korpa, (lisztes) vagy leválló nagyobb bőrlemezkék, amik vörös foltot hagynak a bőrön?

Bőrgyógyász mit tanácsolt?

2009. okt. 21. 09:22
 10/15 A kérdező kommentje:

nagyobb lemezkék. miért, mi a különbség

írtam az előbb, hogy mit tanácsolt: fölírta a nizoralt és kész

kipróbálom amit írtál

2009. okt. 21. 09:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!