2 fajta asvanyvizet hasznaltam vizforraloban tea keszitesehez. Az egyiktol par hasznalat utan vizkoves lett a forralo, a masiktol pedig egyaltalan nem vizkovesedik. Miert?
Figyelt kérdés
A kerdesem az lenne, hogy milyen viz okoz vizkovesedest? Es melyik az egeszseges, az amelyik vizkovesedest okoz, vagy az amelyik nem?2013. júl. 17. 10:24
1/4 anonim válasza:
Természetesen az amelyik nem. Attól lesz vízkövesebb,amelyiknek magas az ásványi anyag tartalma,de ajánlott olyat inni,amelyikben kevesebb.
2/4 anonim válasza:
Ásványvízből teát? Nem jó ötlet!
Az összetételüket nem ismerjük sem az állapotodat, így pontos választ nem lehet adni.
3/4 anonim válasza:
Nem tudjuk, neked mennyi ásványi anyagra van szükséged. Általánosságban elmondható, hogy olyat kell venni, amelyiknek alacsony a nátrium tartalma.
4/4 A kérdező kommentje:
Egyszeru palackozott viz inkabb, igaz "Forrasviz" (Clearview, Spring Water)van feltuntetve. Na ez a fajta egyaltalan nem vizkovesit. Van egy masik fajta, ugyancsak Spring Water, attol viszont 2 nap mulva vizkoves. Koszonom az eddigi valaszokat.
2013. júl. 17. 13:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!