Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A nyomtalan (ok nélküli)...

A nyomtalan (ok nélküli) fogfájás, amitől már az állkapcsom is fáj, meg az arccsontom (járom csont) az lehet, hogy arcüreg gyulladás egy kis csonthártya gyulladással ötvözve?

Figyelt kérdés
Voltam fogorvosnál, csináltak rtg-t a fogaimról és nem szabadna, hogy fájjon, mert nem lyukas sehol...
2009. okt. 19. 22:31
 1/3 anonim ***** válasza:
Gyökérkezelni se kell? Az nem lyuk esetén kell, hanem ha góc van a foggyökérnél.
2009. okt. 19. 22:36
 2/3 anonim ***** válasza:
nem biztos hogy igazi fogfájás, de vizsgáltasd ki magad. nálam a kokain okozott olyan fogfájást, ugyanúgy mintha lyukas lenne és be lenne gyulladva, aztán egy nap alatt elmúlt.
2009. okt. 19. 22:41
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem évekig fájdogált (időnként nagyon) egy fogam, SZTK-ban 2-szer is röntgenezték 1 év eltolódással, egyszer se láttak semmit. Elmentem magándokihoz, mert nem hitték el, hogy tényleg fáj, ott megröntgenezték harmadszor, alaposan megvizsgálta a doki, egyből látta, hogy góc van a foggyökérnél, gyökérkezelte, azóta azzal a fogammal semmi bajom nincs. Én a helyedben elmennék másik dokihoz is.
2009. okt. 20. 00:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!