Felfázás járhat inkontinenciával?
Figyelt kérdés
Szerintem kicsit felfáztam. Leültem hideg kőre vagy valami ilyesmi lehetett,de éreztem utána hogy ezt nem kellett volna.
Ma észrevettem hogy amikor felállok kicsurran egy kicsi. Elmúlik pár napon belűl vagy mit csináljak?
2013. júl. 14. 17:25
1/7 gömbicica válasza:
Nem hinném. A felfázástól inkább sürü inger van, és egyszerre keveset tudsz pisilni.
Korod? ha szabad? inkontinencia általában idősebb korban arat, vagy szülés után kismamáknál fordul elő.
De van rá megoldás!!!! ha inkontinencia lenne a gondod esetleg!!
2/7 anonim válasza:
Ilyen előfordulhat, de el fog múlni. A felfázásodat kezeld valamivel, legalább egy (kamillás, levendulás) meleg ülőfürdővel, még akkor is, ha meleg van és akkor biztosan nem lesz maradandó problémád.
3/7 anonim válasza:
Persze, velem is mindig ez van, ha felfázom, de ez elmúlik majd a felfázásoddal együtt.
4/7 A kérdező kommentje:
14éves vagyok. Nagyon köszönöm szépen a gyors válaszokat,gyorsan veszek is egy forró fürdőt:)
Ment a zöld kéz mindkettőtöknek.
2013. júl. 14. 17:32
5/7 A kérdező kommentje:
Jó lenne ha elmúlna.. 2-3nap kb? Köszönöm harmadik neked is.
2013. júl. 14. 17:33
6/7 anonim válasza:
Igen, ez természetes velejárója. A felfázást ne hanyagold el, kezeld valahogyan, mert különben az inkontinencia esetleg megmaradhat, de ha odafigyelsz rá, akkor el fog múlni pár napon belül. Ülj melegvízbe, tegyél a hasadra melegvizespalackot stb. Július közepén ez nem egy leányálom, de sajnos ilyenkor muszáj.
7/7 anonim válasza:
Ha minden nap ülsz egy kicsit a melegvízben és már nem ülsz többet hideg kövekre, akkor 3 nap alatt biztosan elmúlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!