Felfázhatok, ha a 18 fokos szobában mezítláb vagyok a padlószőnyegen? (a szőnyeg alatt beton van, rajtam pulóver, hosszúnadrág)
bmeg nem lehetsz ilyen buta...-.- miért mondana ellent egymásnak a két dolog?
"A már jelenlevő baktérium minden olyan hatásra, amely alhasi vérbőséget okoz, szaporodni kezd, így gyorsan kialakuló, kínos panaszok lépnek fel. A hideg hatás, forró fürdő, szex, hastánc, nagyon csípős fűszeres ételek (vizeletben kiválasztódva) fellobbanthatják a hólyaggyulladást"
de van egy konkrét sztori is amit vhol olvastam, és arról szólt h egy csajnak minden nyáron iszonyatos hólyaghurutja volt, és kiderült, hogy azért, mert fagyit árult, és mikor nem volt vevő, a fagyispultnak dőlve pihent. Bőven elég volt ahhoz h felfázzon!
"A szó szoros értelmében vett felfázást okozhat a láb felől történő felfázás, vagy a lehűlt test által okozott felfázás is."
Azok a bacik már sokszor alapból ott vannak, csak kell vmi hatás ami miatt elkezdenek szaporodni! Ha nincsenek ott, akkor odaviheted retkes wc papírral vagy törölközővel, de akármennyire is nem hiszed el, a hidegtől is begyulladhat a hólyag.
szerinted miért mondják h az "r" betűs hónapokban nem szabad a földre ülni? Hát nem azért, hogy a bacik ne másszanak be a bugyidba!
na most okoskodjál drága!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!