Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Felfázhatok, ha a 18 fokos...

Felfázhatok, ha a 18 fokos szobában mezítláb vagyok a padlószőnyegen? (a szőnyeg alatt beton van, rajtam pulóver, hosszúnadrág)

Figyelt kérdés

2013. jún. 7. 22:52
1 2
 11/20 anonim válasza:
ja és elárulnám, hogy azért tudom ennyire hogy fel lehet fázni lábról is, mert én magam is onnan fáztam fel nem egyszer!
2013. jún. 26. 09:42
 12/20 anonim ***** válasza:
Mint írtam, a hideg gyengítheti az immunrendszert, ez nem is volt kérdés, de amikor csak a lábfejed van hidegben, a genitáliák nem fognak lehűlni, mivel a tested van olyan okos, hogy ezt ne engedje. Ha leülsz a hideg földre, akkor felfázhatsz (nők könnyebben, mert olyan az anatómiájuk), de a kérdező kérdése nem ez volt.
2013. jún. 26. 09:56
 13/20 anonim válasza:
ember! ugyanúgy fáztam fel mint a kérdező,azért merem állítani továbbra is, hogy igen, fel lehet fázni így is! de már komolyan nem érdekel, párnába hiába bokszolok.
2013. jún. 26. 09:58
 14/20 anonim ***** válasza:
Hidegexpozíció nélkül is fel lehet fázni, lehet, hogy csak te kötötted össze a fejedben a hideggel. Én általában mezítláb vagyok mindig, nagyon hamar lehűl a lábam, és életemben csak egyszer fáztam fel, pedig nő vagyok.
2013. jún. 26. 10:05
 15/20 anonim válasza:

persze hogy fel lehet, ki mondta h nem??? jézusom nem tudtok olvasni?!

Azt írtam, hogy bizony, hideg miatt IS!!!!!! fel lehet!

2013. jún. 26. 10:09
 16/20 anonim válasza:
de esküszöm, én ide nem írok többet mert felkötöm magam a sok értetlentől. csak ahhoz értetek hogy kiforgassátok a szavaimat, meg fennakadjatok 1-2 szón. holott összességében kellene értelmezni amit mondtam.
2013. jún. 26. 10:12
 17/20 anonim ***** válasza:

Egyrészt: egy emberrel vitatkozol (mellesleg orvostanhallgató vagyok), másrészt nem azért írtam, mert nem vettem észre, hogy ezt írtad, hanem hogy értelmesen érveljek, rávilágítsak dolgokra.

Nem mellesleg én kulturáltan válaszoltam mindig, holott én is bosszankodtam néha rajtad, bár főleg nem a tartalmon (megszoktam már az ilyen hoaxokhoz ragaszkodó embereket), hanem inkább azon, hogy milyen stílusban válaszolgatsz.

2013. jún. 26. 10:15
 18/20 anonim válasza:
jólvan, én kérek elnézést, amiért a saját tapasztalatomat megosztottam, végülis nem egyszer fáztam már fel, és mindig köze volt hozzá a hidegnek, de nem kell nekem hinni! további jó bosszankodást a stílusom miatt, kedves orvostanhallgató! (nem mellesleg akár én is írhattam volna azt, hogy az vagyok, szóval sajnos nem veszem készpénznek hogy tényleg az vagy. valahogy túl sok itt a hozzáértő :S)
2013. jún. 26. 10:19
 19/20 anonim válasza:
és továbbra is fenntartom a véleményem, akármit is mondasz;)
2013. jún. 26. 10:20
 20/20 anonim ***** válasza:
Hagyd a francba utolsó, talán majd rájön, hogy nem minden úgy van ahogy tanítják. Én is már nem egyszer fáztam fel LÁBRÓL. Van akinek jobban kell vigyáznia, van akinek semmi baja, kár ezen vitázni. Én elhiszem, hogy másnak meg sem árt ami nekem igen, de hát az egyetemen mást tanítanak. Én is eü-s vagyok kedves orvostanhallgató, szóval volt szerencsém orvos tanárokhoz nekem is. Nem minden szentírás amit mondanak.
2013. jún. 26. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!