Mi lehet a bajom?
Figyelt kérdés
Mai nap történt,hogy már reggel,amikor felkeltem picit fájt a hasam de délutánra olyan szinten elkezdett görcsölni/fájni az egész hasam hogy fetrengtem a földön. NO-SPA-t vettem be,rá egy fél órára jobban lettem. Mégm indíg érzem,de annyira már nem fáj csak most az epém fáj de az folyamatosan és nem csillapodik.Mikor megmozdulok jobban fáj. 14 éves fiú vagyok. Jobb lenne orvoshoz menni? Válaszodat előre is köszönöm!2013. júl. 13. 22:42
1/2 anonim válasza:
Mindenképpen orvoshoz kéne menned! 15 éves fiúnál nem természetes az ilyen fájdalom. Epebetegség sem az,de ezenkívül még nagyon sok más oka is lehet(vakbél,vese,egyszerű vírusos fertőzés). Meg kéne,h vizsgáljanak.
2/2 A kérdező kommentje:
Rendben,nagyon szépen köszönöm!
2013. júl. 13. 23:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!