Ráül valaki a nyilvános WC ülőkéjére?
No, igen, megint a pasiknak könnyebb :=)
Én sem ülök rá soha sehol a WC-re, csak a tv-ben mindig látom, hogy pletyka-jelenetekben üldögélnek egymás melletti fülkékben és úgy fecsegnek. Annyi ilyet láttam már, hogy szöget ütött a fejembe, lehet hogy csak nekem nincs gusztusom ráülni?
És pl. nyaraláskor a szállodai szobában, apartmanban? Én oda mindig viszek fertőtlenítőszert és takarítással kezdem a nyaralást :), utána viszont mindnyájan tudjuk használni, mintha csak otthon lennénk.
Külön dráma volt a számomra, amikor a gyerkőc kicsi volt, persze egyetlen vásárlást sem úsztunk meg: mindig volt nálam domestos kendő (takarítás) + papír wc-ülőke és amint hazaértünk, a gyerek repült a kádba :)
Ha nincs szemmel látható kosz, körbeterítve papírral. Ha kosz van és nagy a dolog, akkor kapaszkodok a kilincsbe és comberősítés, legalább nem nyit rám senki, ha nem műkszik a zár)) Van amikor felguggolok oszt úgy)))
1ébként nem is értem miért van nyilvános helyeken angol wc, sokkal kultúráltabb a pottyantós.
én csak itthon és sehol máshol...
egy kulturáltabb étteremben pedig van olyan hogy megnyomsz egy gombot és forog a wc ülökén egy pappir,ami mindig uj,magyarul csak te ülsz rá
Na tessék..senki nem ül rá..
Te akkor nyugodtan rá ülhetsz!:D
Utcai nyilvános wc-re nem ülök rá, de pl. egyetemen, ahol tudom és látszik is, hogy naponta többször kitakarították, rendszeresen ráültem.
Bevásárlóközpontban csak akkor, ha már nagyon kell és érzem, hogy nem bírom ki hazáig.
De minden esetben, amikor nem otthon vagyok, alaposan letörlöm papírral az ülőkét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!