Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ráül valaki a nyilvános WC...

Ráül valaki a nyilvános WC ülőkéjére?

Figyelt kérdés
Függ attól, hogy hol vagytok (pl. bevásárló központ vs kulturáltabb étterem, vagy kórház vs orvosi rendelő)? Ha ráültök, előtte letakarjátok, letörlitek valahogyan?
2009. okt. 19. 09:16
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

No, igen, megint a pasiknak könnyebb :=)

Én sem ülök rá soha sehol a WC-re, csak a tv-ben mindig látom, hogy pletyka-jelenetekben üldögélnek egymás melletti fülkékben és úgy fecsegnek. Annyi ilyet láttam már, hogy szöget ütött a fejembe, lehet hogy csak nekem nincs gusztusom ráülni?

És pl. nyaraláskor a szállodai szobában, apartmanban? Én oda mindig viszek fertőtlenítőszert és takarítással kezdem a nyaralást :), utána viszont mindnyájan tudjuk használni, mintha csak otthon lennénk.

Külön dráma volt a számomra, amikor a gyerkőc kicsi volt, persze egyetlen vásárlást sem úsztunk meg: mindig volt nálam domestos kendő (takarítás) + papír wc-ülőke és amint hazaértünk, a gyerek repült a kádba :)

2009. okt. 19. 18:09
 12/20 anonim válasza:
56%

Ha nincs szemmel látható kosz, körbeterítve papírral. Ha kosz van és nagy a dolog, akkor kapaszkodok a kilincsbe és comberősítés, legalább nem nyit rám senki, ha nem műkszik a zár)) Van amikor felguggolok oszt úgy)))

1ébként nem is értem miért van nyilvános helyeken angol wc, sokkal kultúráltabb a pottyantós.

2009. okt. 21. 10:39
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha tisztának tűnik, minden szép fehér és nyoma sincs hogy bárki is járt volna ott előttem akkor ráülök tök nyugodtan. (még nem kaptam el semmit) Ha meg nem olyan csuda tiszta akkor állva pisilek mint a fiúk, nagydolgot meg visszatartom amíg haza nem érek:D
2009. okt. 21. 11:41
 14/20 anonim ***** válasza:
Én SOHA nem ülök rá, guggolok felette. de még a kilincset is igyekszem úgy megfogni, hogy a lehető legkisebb felületen érintkezzen az ujjam vele. a kézszárító gépet sem használom, mert bacik millióit fújja a kezedre... inkább megtörlöm a nadrágomba. amúgy nagy tévedés, hogy a plázák mosdói tisztábbak mint mondjuk egy pályaudvari wc. attól, hogy ez előbbi modernebb kinézetű, nem tisztább, sőt!
2009. okt. 21. 12:33
 15/20 anonim ***** válasza:

én csak itthon és sehol máshol...

egy kulturáltabb étteremben pedig van olyan hogy megnyomsz egy gombot és forog a wc ülökén egy pappir,ami mindig uj,magyarul csak te ülsz rá

2009. okt. 21. 14:56
 16/20 anonim ***** válasza:
Soha!Még ismerősöknél sem szívesen ülök rá,nem ám nyilvános helyen.Nálam mindig van wc-papír(ki tudja hol jön rám a kaksi főleg ha messze utazok)és mindig letakarom a wc-t teljesen!
2009. okt. 21. 15:00
 17/20 anonim ***** válasza:
80%

Na tessék..senki nem ül rá..

Te akkor nyugodtan rá ülhetsz!:D

2009. okt. 21. 16:00
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Utcai nyilvános wc-re nem ülök rá, de pl. egyetemen, ahol tudom és látszik is, hogy naponta többször kitakarították, rendszeresen ráültem.

Bevásárlóközpontban csak akkor, ha már nagyon kell és érzem, hogy nem bírom ki hazáig.

De minden esetben, amikor nem otthon vagyok, alaposan letörlöm papírral az ülőkét.

2009. okt. 22. 15:10
 19/20 anonim ***** válasza:
45%
Nekem megmozgatja a fantáziám ha egy jó kinézetű nő ráül a nyilvános wc-re és fingik is bele jókat 🥰🥰😀😀
2022. jan. 23. 21:38
 20/20 anonim ***** válasza:
Kivéve akkor nem ha mávos a wc 😀
2022. jan. 23. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!