Ráül valaki a nyilvános WC ülőkéjére?
Figyelt kérdés
Függ attól, hogy hol vagytok (pl. bevásárló központ vs kulturáltabb étterem, vagy kórház vs orvosi rendelő)? Ha ráültök, előtte letakarjátok, letörlitek valahogyan?2009. okt. 19. 09:16
1/20 anonim válasza:
Én soha nem ülök rá sehol a Wc-ülökére.De ha nagy vécézni kell akkor körberakom Wc-papírral,de akkorsem nagyon ülök rá.Muszály ovatosnak lenni,mert egy nő hamar elkam mindent és a gyógyítás nagyon hosszú ídő.Én még szerencsésnek mondhatom magam,mert eddig még nem kaptam el semmit!
2/20 anonim válasza:
Soha sehol!!! kivéve itthon:)))
4/20 anonim válasza:
Sajnos volt már rá példa, hogy annyira rámjött a szapora, hogy nem volt időm körberakni meg egyebek. Persze letöröltem, meg utána magamat is, mindig van nálam antibakteriális nedves kendő.
5/20 anonim válasza:
Bevallom, még rokonoknál se szívesen, máshol meg pláne nem. Nagydolognál körberakom papírral az űlőkét és a vízre is dobok papírt, nehogy felfröccsenjen.
Igyekszem mindent otthon intézni, ami nem mindig sikerül.
6/20 anonim válasza:
Én csak három helyen: otthon, anyukáméknál, és a tesójáéknál. Sehol máshol, még barátnőknél se, rokonoknál se. Ha nyilvános helyen jön rám a szapora, akkor antibakteriális kendővel letörlöm, utána jól körbepapírozom.
7/20 anonim válasza:
Nyilvánosra soha! Ha nagyon muszáj idegen helyen, én is jól körbepapírozom. Törlőkendő nem szokott nálam lenni, de nem rossz ötlet.
8/20 anonim válasza:
Mindig van nálam törlőkendő és papírból vécéülőkére tehető cucc.dm-ben lehet venni.így egy picit jobb,de amit lehet,azt otthon végzem el.
9/20 anonim válasza:
én mindig, ha sz-rnom kell. de szerencsés helyzetben vagyok, mert nem születtem nőnek. :)
10/20 anonim válasza:
Nem, mert nyilvános helyen nem jön rám a sz*rás, vizelni meg állva is tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!