Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ráül valaki a nyilvános WC...

Ráül valaki a nyilvános WC ülőkéjére?

Figyelt kérdés
Függ attól, hogy hol vagytok (pl. bevásárló központ vs kulturáltabb étterem, vagy kórház vs orvosi rendelő)? Ha ráültök, előtte letakarjátok, letörlitek valahogyan?
2009. okt. 19. 09:16
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Én soha nem ülök rá sehol a Wc-ülökére.De ha nagy vécézni kell akkor körberakom Wc-papírral,de akkorsem nagyon ülök rá.Muszály ovatosnak lenni,mert egy nő hamar elkam mindent és a gyógyítás nagyon hosszú ídő.Én még szerencsésnek mondhatom magam,mert eddig még nem kaptam el semmit!
2009. okt. 19. 09:21
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Soha sehol!!! kivéve itthon:)))
2009. okt. 19. 09:22
 3/20 anonim ***** válasza:
68%
Soha.
2009. okt. 19. 09:26
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos volt már rá példa, hogy annyira rámjött a szapora, hogy nem volt időm körberakni meg egyebek. Persze letöröltem, meg utána magamat is, mindig van nálam antibakteriális nedves kendő.
2009. okt. 19. 09:27
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

Bevallom, még rokonoknál se szívesen, máshol meg pláne nem. Nagydolognál körberakom papírral az űlőkét és a vízre is dobok papírt, nehogy felfröccsenjen.

Igyekszem mindent otthon intézni, ami nem mindig sikerül.

2009. okt. 19. 09:27
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Én csak három helyen: otthon, anyukáméknál, és a tesójáéknál. Sehol máshol, még barátnőknél se, rokonoknál se. Ha nyilvános helyen jön rám a szapora, akkor antibakteriális kendővel letörlöm, utána jól körbepapírozom.
2009. okt. 19. 09:35
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Nyilvánosra soha! Ha nagyon muszáj idegen helyen, én is jól körbepapírozom. Törlőkendő nem szokott nálam lenni, de nem rossz ötlet.
2009. okt. 19. 09:58
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Mindig van nálam törlőkendő és papírból vécéülőkére tehető cucc.dm-ben lehet venni.így egy picit jobb,de amit lehet,azt otthon végzem el.
2009. okt. 19. 12:12
 9/20 anonim ***** válasza:
74%
én mindig, ha sz-rnom kell. de szerencsés helyzetben vagyok, mert nem születtem nőnek. :)
2009. okt. 19. 13:06
 10/20 anonim ***** válasza:
54%
Nem, mert nyilvános helyen nem jön rám a sz*rás, vizelni meg állva is tudok.
2009. okt. 19. 17:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!